Bedroom of Our Dreams


Dream Bedroom

I remember sitting at the hairdresser reading Divaani magazine years ago when I saw this photo. I totally fell in love. It was my first introduction to William Morris and his stunning world of wallpapers. When I got home I googled him and chose his wallpapers for the upcoming music room.

This summer I bumped into the photo again at Niinan unelmia. I’ve been unhappy with our bedroom since the beginning, not knowing what to do with it. When I saw the photo, I realized this is exactly what we must do! William Morris’ Garden Tulip on to the window wall, dark blue paint everywhere else. And you know what. Even my lately-so-renovation-reluctant husband got excited. So this is what we’ll be doing next.

Don’t you just love when things comes together like that?

In Finnish / Suomeksi

Vuosia sitten istuskelin kampaajalla ja luin Divaania. Näin tämän kuvan ja rakastuin. Se oli ensimmäinen kerta kun kohtasin William Morrisin. Tankkasin nimen muistiin, kotona googletin hänet ja valitsin tapetit tulevaan musahuoneeseen.

Tänä kesänä törmäsin kuvaan uudestaan Niinan unelmissa. Olen ollut alusta saakka tyytymätön meidän makuuhuoneeseemme. Joku siinä on aina ollut vialla, enkä ole osannut korjata sitä. Kun näin kuvan, tajusin mitä on tehtävä. William Morrisin Garden Tulip ikkunaseinälle ja loput tummansiniseksi. Ja arvatkaapa mitä. Jopa viimeaikoina niin remonttihaluton mieskin innostui! Eikö ole mahtavaa, kun palaset välillä loksahtaa kohdilleen?

PS. I’m sorry I don’t know who to credit for the original photo. If you do, please let me know in the comments.

No related posts.

12 Comments

Add yours
  • 2
   Jutta

   Merja, Morrisin kuosit on kyllä niin kauniita, Pimpernellkin on aivan upea. Niitä katsellessa tuntuu että mahdoton valita parasta. Meillä oli musahuoneeseen valittuna Golden Lily, mutta nyt olen ruvennut jahkaamaan, josko sittenkin joku toinen… ;)

 1. 3
  Georgianna

  Hi Jutta, this is brilliant! And yes, it’s great when ideas all come together. I can’t wait to see this beautiful room translated to your home. William Morris and the Arts and Crafts movement have been a huge influence on me artistically my whole life. Much to learn about living the artist’s life if you study his biography. Fascinating.

  xo

  • 4
   Jutta

   Georgianna, funny you should say that, I just started reading his biography! I had no idea he was so versatile, artist, poet, interested in politics…And it’s super interesting reading about the philosophy behind his designs. I think I’ll have to write another post when I’m done reading :)

 2. 7
  outi

  Täällä kannatetaan lämpimästi ja odotetaan innostuneena. Mulla on myös ollut Morris haaveena makkariin jo vuosia, mutta perheen nukkumisjärjestelyt eivät näytä etenevän ikinä siihen suuntaan, että pääsisi laittamaan makkaria “aikuisempaan makuun”. Odotellessa ihastelen muiden makuuhuoneita.

  • 8
   Jutta

   outi, toivottavasti täällä päästäisiin äkkiä toimiin! Periaatteessahan homman pitäisi olla nopea nakki, tapetit vaan seinään ja maalia pintaan. Yhden viikonlopun homma? Ainakin periaatteessa :D

   Jospa se teidänkin aikuinen makkari sieltä vielä tulisi :)

 3. 11
  Nonna

  Minäkin muistan ihastelleeni tämän makkarin ilmettä nimenomaan Niinan blogissa. Mielenkiintoista nähdä teidän versionne tästä!

  Tiedän hyvin tunteen, kun tulee ahaa-fiilis! Sen jälkeen on aika ihana toteuttaa idea!

+ Leave a Comment