Wind of Change


Suits you, mr. President

I hope the title takes you back to a school dance in your preteen years, when Wind of Change by the Scorpions was playing and you were dancing, embarrassed, with a boy whose hands were sweating, at least as nervous. As the song ended you would feel even more awkward, wondering what to do next. Maybe he offered you candy that had got sticky in his warm jeans pockets. And you thought: Does he like me?

Well, that’s not exactly the wind of change blowing here, but something really exciting anyway. Both in the house and in our life. I redecorated the art wall and soon the bedroom. And something unexpected happened as well. But I will tell you more later, I’m just so excited I had to share a bit already!

In Finnish / Suomeksi

Toivottavasti otsikko vie sinut ala-asteen diskotunnelmiin, kun Scorpionsin Wind of Change soi kaiuttimissa ja tanssit nolona hitaita pojan kanssa, jonka kämmenet hikosivat ja joka oli vähintään yhtä hermostunut. Tanssin loputtua olitte molemmat entistä vaivaantuneempia ja mietitte, mitä nyt pitäisi tehdä. Poika saattoi tarjota irtokakkeja, jotka olivat tahmaantuneet lämpimässä farkuntaskussa. Onkohan se ihastunut minuun?

No, ihan sellaisia muutoksen tuulia minulla ei ole ilmassa, mutta jotain tosi jännää kuitenkin. Niin sisustuksen saralla kuin elämässä muutenkin. Olohuoneen kollaasiseinä meni uusiksi ja pian myös makkari. Niistä lisää myöhemmin. Kuten myös elämänmuutoksista. Olen vain niin innostunut, että piti jo täälläkin päästä vähän jakamaan!

No related posts.

7 Comments

Add yours

+ Leave a Comment