Inferno in Living Room and Other Design Compromises


New Art Wall

Darker tones are taking over the house. Is it autumn or what, but the mood in our home is changing. I’ve wanted to redo the art wall for some time, especially since my light table will soon be replaced by Panu’s electric drums and guitars. I found two old school charts of former Finnish presidents at the flea market, they served as a base for the change. They are actually the only new items on the wall, everything else is shopped around the house. The antlers hung in the home office before, I just re-painted them.

Inferno in The Living Room

Panu once complained that I always hide his Inferno magazines. It’s true. I don’t want to look at headlines about intestines and such. But it’s his home too, after all, so I decided to welcome his gruelly magazines, with intestines, hairy men and whatever.

I’m actually quite liking it now. Not so cutesy, don’t you think?

New Art Wall

In Finnish / Suomeksi

Onkohan se tämä syksy, vai mikä saa talon tunnelman muuttumaan tummemmaksi? Joku vaihde on kuitenkin vinksahtanut päästä, kun pastellit saavat väistyä. Kollaasiseinä koki uudistuksen, kun löysin kirpparilta Svinhufvudin ja Relanderin. Yhteensä 13 euroa. Muut jutut on vanhoja. Sarvet oli ennen työhuoneessa, mutta maalasin ne petroolin väriseksi. Panun sähkörummut ja -kitarat tulee piakkoin olohuoneeseen valopöydän tilalle, että sinänsä sopii tyyliin.

Niin ja ne Infernot. Panu valittaa että piilottelen niitä. Mutta en varsinaisesti halua katsella mitään sisälmysaiheisia otsikoita. Enkä karvaisia miehiäkään, paitsi Panua. Mutta kun Panukin kerran täällä asuu ja katselee hempeilyjäni (tiettyyn rajaan asti) niin mennään sitten näinkin päin.

No related posts.

+ There are no comments

Add yours