Birthday Giveaway: Let’s Get to Know Each Other


Birthday Giveaway

At the end of September my blog will turn 5. I can’t believe it’s been that long! During those 5 years we’ve bought a house, got married, renovated (a lot), had a baby, and renovated some more. There were times I thought I’d quit blogging, but it’s become such a dear hobby I couldn’t.

For the blog’s birthday I thought I’d have a giveaway. And what better prize than Paumes books. They’ve been a big inspiration to me and I’m sure for many of you as well. So one lucky winner will win two books, Stockholm’s Apartments and Paris Family Style.

I’ve been getting new readers over time, so I’d like to know a little bit more about YOU. To enter leave a comment telling a little bit about yourself, like who you are, where you’re from and how long you’ve been reading Kootut murut. You can choose how much you want to share. I will randomly pick one winner on Monday, October 7. Ok, so let me start:

Hello, I’m Jutta, I’m a graphic designer and illustrator from Finland. I’ve been writing this blog for five years, since Sempember 2009. Nice to meet you!

In Finnish / Suomeksi

Syyskuun lopussa Kootut murut tauttää viisi vuotta. Vaikea uskoa että niin paljon! Viiteen vuoteen on mahtunut vaikka mitä. Talon osto, naimisiin meno, remontointia (paljon), pikkumiehen syntymä, lisää remontointia. Välillä olen meinannut lopettaa koko blogin, mutta siitä on tullut niin rakas harrastus, että en ole saattanut.

Syntymäpäivän kunniaksi ajattelin arpoa kaksi Paumes-kirjaa, Stockholm’s Apartments ja Paris Family Style. Yksi voittaja voittaa siis kaksi kirjaa. Vuosien varrella lukijoita on tullut mukaan lisää, ja nyt haluaisinkin tietää pikkuisen teistä. Osallistuaksesi jätä kommentti, jossa kerrot vähän itsestäsi, niin kuin kuka olet ja kauanko olet lukenut blogia. Voit itse päättää, paljonko haluat kertoa. Arvon yhden voittaja 7.10.203 random.orgin avulla. No niin, minäpä aloitan.

Hei, olen Jutta, graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Olen kirjoittanut Koottuja muruja viisi vuotta, koska tykkään sisustaa, valokuvata ja uudelleensisustaa. Hauska tutustua!

No related posts.

32 Comments

Add yours
 1. 3
  nalle

  Hei, olen Ulla Itä-Suomesta. Olen töissä matkailualalla, mutta kodin laittaminen on ykkösharrastukseni kissojen lisäksi. Kootut Murut löysin varmaan 2010, kun eksyin tänne blogimaailmaan.

 2. 4
  Pieta

  Heips! Olen Pieta, tällä hetkellä eniten äiti kuin mitään muuta. Blogiasi olen seuraillut jo pari vuotta. Ihastuin värien käyttöön ja tänne piti etsiskellä ensimmäisen kurkkauksen jälkeen.

 3. 6
  Jonna

  Helou! Olen Jonna, vielä hetken alle kolmikymppinen neito, joka rakastaa sisustamista ja tsiljoonaa muutakin asiaa. Koottuihin Muruihin eksyin jo vuosia sitten, tarkkaa vuotta ei löydy muistin sopukoista sitten millään.. Hyvää blogisynttäriä!

 4. 7
  Hunter

  Hello there! I currently live in Houston, Texas. A worlds away from you guys. I have been following your blog for about six months since I came across one of your images via Pinterest. Specifically the DIY painted glass jars. To this day, they are one of my favorite projects that I have completed. I really enjoy your blog and style. I currently subscribe to your blog via Feedly. Keep up the great work. Thanks so much for the giveaway!

 5. 8
  Justiina

  Heippa, olen Justiina. Kuvailisin itseäni visualistiseksi maailmantarkkailijaksi. Opiskelen päätyökseni ja haluan nähdä ympärilläni paljon hyvää. Blogiasi olen lukenut pitkään ja pidän kovasti tyylistäsi pukea ajatukset sanoiksi ja kuviksi! :-)

 6. 9
  outi

  Terve, Outi tässä, miltei naapurista. En minä muista kauanko olen juttujasi lukenut. Ehkä jopa alusta – ainakin olen lukenut koko blogisi alusta asti jossain vaiheessa, koska tykkään ihan hirmuisesti siitä, ettei siellä teillä näytä samalta kuin kaikilla muilla.

 7. 10
  sansku

  I’m itching to get my hands on the Stockholm’s apartments book! Miss all things Scandinavian! …because olen ulkosuomalainen who’s been living in Canada for over 20 years. I’m a stay-at-home-mom and enjoy art and crafts and anything and everything that is beautiful and uplifting. Olen seurannut blogiasi jo kauan mutta minusta on tullut kovin laiska kommentoija. Suomalaiset blogit auttavat Suomi ikävääni. :)

 8. 12
  Maiju

  Heippa, olen Maiju, kahden tyttären kotiäiti, pääkaupungista maalle muuttanut, luokanopettaja, käsityö- ja teatteriharrastaja, kotia rempannut ja vähän siinä sivussa sisustanutkin. Blogiasi olen monta vuotta jo lukenut ja muistan jääneeni ehkä ekan kerran koukkuun johonkin vanhan keittiön kuvaan..? Pilviä kaappien ovissa? Jokatapauksessa blogisi visuaalinen omaleimaisuus varmasti koukutti heti ensi silmäyksellä. Värimaailma on sitäpaitsi minulle täysin poikkeavaa ja silti niin kiehtovaa! Onnea blogille ja sulle :)

 9. 13
  Aida

  Hi Jutta! Congratulations on your first 5 years as a blogger. My name is Aida and I am a Spanish girl living in the US (Colorado) with her Lebanese husband and a seven year old son. I love handmade, design, photography and illustration. I love to sew (you can see some of the things I make here: http://www.facebook.com/monashop). I’d love to blog and you are a part of my inspiration. I made your origami lamp! it’s in my studio and I love it! Thanks for sharing your days and keep the great work :)

 10. 14
  Aggie

  Hi, I’m Aggie and I live in New Zealand. I’ve been reading your blog for about a year now (I think) – I followed a link from another design blog and was captivated! Love your aesthetic and love looking at Scandinavian designs. Happy blog birthday!

 11. 15
  Eveliina

  Moon Eveliina ja aloitan pian uuden työn eduskunta-avustajana. Oikeasti olen visuaalinen maailmanmatkaaja :) Olen seurannut sun blogia varmaan alusta asti, muistan kun oltiin työkavereita silloin kun aloitit :) Riennän ilolla lukemaan blogiasi, koska nautin suuresti sun upeasta värienkäyttötaidosta ja vaikka sisustusmakumme eroavat melkoisesti (oon semmonen kokovalkonen ihminen) huomaan usein inpiroituvani sun jutuista. Älä vaan lopeta! HBD xoxoxo

 12. 16
  merikukka

  Moi! Olen sihteeri Itä-Suomesta. Minulla on mies ja kaksi koiraa. Pidän sisustamisesta, matkustamisesta ja kaikenlaisista käsitöistä. Myös jokapäiväiseen harrastukseen kuuluu erilaisten blogien lukeminen :)

 13. 17
  Milla

  Hei! Minä oon Milla, ja taidan olla ihan uusimmasta päästä blogisi lukijoita. Löysin tämän silloin, kun Kalevassa oli juttua blogistasi ja ihastuin heti. Rakastan värejä ja omaperäisiä ideoita, ja täältä niitä saa aimo annoksen! Olen tällä hetkellä opiskelija Englannissa ja rakastan kaikkea sisustukseen liittyvää, vaikka opiskelijan budjetti on välillä aivan liian rajallinen.

  Hyvät syksyn jatkot sinne teille ja jatka samaan malliin!

 14. 20
  Saija M.

  Moikka. Mä oon Saija, tukulainen omasta kodista haaveileva sisustushöperö. DIY-jutut kiinnostaa kovasti ja 50-lukulainen sisustus yhdistettynä moderneihin yksityiskohtiin. Blogiasi ole lueskellut parisen vuotta ja saanut sinulta monta ihanaa ideaa. :)

 15. 21
  Noora

  Paumesin kirjat ovat ihania. Syötävän suloisia, kuten teidän kotinnekin.
  En muista, koska aloin lukea blogiasi, pari vuotta sitten kenties. Asun Satakunnassa 20-lukulaisessa talossa yhden pienen ja yhden ison kanssa.

 16. 23
  Eppu

  Hi there, I’m Eppu, palijasjalakane oululaine currently living in the U.S. with my American husband. I read, play games, blog, take photos and craft & sew. Your blog is a delightful link to my home town – please keep it up!

 17. 24
  Saija

  Heissan! Saija täällä! :)! Onnea paljon 5-v blogille! Oon seurannut Koottuja muruja alusta asti ja ihanaa, että olet kirjoitellut niin kauan ja piristänyt ihanilla kotikuvilla ja muullakin. Jäin koukkuun silloin vuosia sitten juurikin siksi, että teillä on niin kaunis, värikäs ja persoonallinen koti. Juuri makuuni!

 18. 25
  Jose

  Hei vaan hei! Mä olen Jose, vajaa kolmekymppinen web-työläinen Turusta. Tykkään kissoista, possuista sekä vuodenaikojen vaihtumisesta. Viime viikonloppuna vietettiin meidän häitä, joskin naimisiin menimme viime jouluna jo. Blogiasi olen lukenut sen verran pitkään, etten muista tarkalleen miten kauan sitä on kestänyt. :)

 19. 26
  Hanna K

  Hei!

  Olen pohjoisesta Helsinkiin muuttanut opiskelija. Laittelen omaa kotia hieman puuskittain mutta vakaalla otteella. Ompelen, hion ja verhoilen, pidän etenkin DIY-projekteista ja vanhan kunnostamisesta, ja minulla onkin aina joku projekti kesken!

  Olen lueskellut blogiasi noin vuoden, se oli ensimmäisten löytämieni joukossa kun uppouduin blogimaailmaan. Blogissasi ja kodissasi ihanaa ovat värienkäyttö ja koristeelliset kuosit, joihin oma rohkeuteni ei aivan riitä, mutta joista haen suuntaa omille suunnitelmilleni:)

 20. 27
  laura

  Hei,

  Olen musiikki- ja teatterialan sekatyöläinen, ja asustelen Helsingissä mieheni ja kohta 2-v poikani kanssa. Rakastan kaikkea kaunista, kotona ja kodin ulkopuolella. Pidän ruuanlaitosta ja kodin uudelleenjärjestämisestä ja laittamisesta. Blogisi on i-ha-na! Kiitos.

 21. 28
  Päivi

  Hei,
  olen Päivi, samoilta seuduilta kuin sinä, ja olen lukenut blogiasi melkein alusta saakka. Muutaman kerran olen joskus kommentoinut. Olen tällä hetkellä kotona pikkuisen tyttäreni kanssa ja tykkään askarrella, remontoida sekä suunnitella sisustusjuttuja.

 22. 29
  Laura

  Hei, olen Laura. Viikolla asun Turussa ja teen siistiä sisätyötä, viikonloppuisin asun Loimaalla ja kaivelen puutarhan savimaata. Olen käynyt täällä sinun luonasi jo aika pitkään. Varmaan siitä asti, kun meidän oma blogi aloitettiin nelisen vuotta sitten.

 23. 31
  Titta

  Hei,
  olen Titta. Olen reilun puolen vuoden ajan ollut onnellinen vanhan puutalon omistaja ja maalaistunut kaupunkilainen. Pidän kauniista asioista, puutarhassa samoilusta ja kasvimaalla kuokkimisesta. Eksyin ihanaan blogiisi kolmisen vuotta sitten, kun aloin haaveilla toden teolla omasta puutalosta maalla. Olen saanut blogistasi paljon inspiraatiota. Onnea siis hurjasti!

+ Leave a Comment