Pastel And Neon Inspiration


Color Inspiration by Dulux

Dulux

So I had a dark moment and made changes in the living room. Mistake. A month later I’m not happy. I miss my pastels and pretty colors. Alas, the husband IS happy and doesn’t want change. The room is more his style now so why would he want to go back. But a husband can’t stop one from dreaming, ha! So here’s what I would LOVE to have in the living room.

String Shelf

Omalla tavalla

Ok, in all fairness, Panu is the one who got me dreaming of String shelves.

Art by Belinda Marshall

Belinda Marshall via Design*Sponge

Tracey Emin - You Forgot to Kiss My Soul

Art by Tracey Emin

The mother of all neon signs by Tracey Emin. I saw her exhibition in London in 2001 and it blew my mind. You forgot to kiss my soul. Can you put it more beautifully?

Noen Sign via homelife.com.au

via homelife

This is perhaps a more doable version for the home. Looks great, doesn’t it?

Art via Loveology And by Melanie Pankau

via Loveology and Melanie Pankau via Design*Sponge

In Finnish / Suomeksi

Minulla oli synkkä hetkeni ja pistin olohuonetta uusiksi. Virhe. Kuukautta myöhemmin olen kyllästynyt ja haluan ihanat pastellini takaisin. Mutta miespä ei. Hän tykkää uudesta tyylistä eikä aio palata vanhaan. Mutta onneksi mieskään ei voi estää haaveilemasta, hah! Joten tässä pläjäys, miltä olohuoneessa voisi näyttää jos saisin yksin päättää. Värejä, neon-kylttejä, String-hylly. (Okei, täytyy myöntää että Panu sai minut ihastumaan String-hyllyyn.) Ehkä joku päivä…

No related posts.

8 Comments

Add yours
  1. 7
    Mervi

    Söpöjä värejä! Täytyy kyllä sanoa, etten ole ihan varma onko synkkä se sana, jota käyttäisin tuosta olohuoneuudistuksesta. ;)

    Mutta joo, se on paha kun on asuinkumppani ja molemmat tykkää vähän eri jutuista. Siinä ei auta kuin tottua itse kunkin.

+ Leave a Comment