Gingerbread Lean-To and Happy Holidays!

Gingerbread Lean-To and Happy Holidays!


Here it is, the gingerbread lean-to. I must admit, it’s better than I expected. You know, I wasn’t thrilled about the idea at first, and this is only the second gingerbread house I’ve ever made.

Gingerbread House

The baguette-looking things in front of the lean-to are rakovalkea. They just didn’t handle being baked so well and went flat. But now the little hedgehog has a warm place to stay for the winter.

We would like to wish you all happy holidays and a wonderful new year!

Gingerbread House

In Finnish / Suomeksi

Tässä se nyt on, piparkakkulaavu. Yllättävän hieno siitä tuli, vaikka itse sanonkin. En ollut aluksi kauhean innostunut laavuideasta, ja tämähän on vasta toinen piparkakkutalo, jonka olen tehnyt. Nuo patongin näköiset laavun edessä on rakovalkea. Ne vähän lässähtivät uunissa, niiden olisi pitänyt olla puunrunkoja.

Pikku siili saa nyt majoittua laavuun jouluksi leiritulen lämpöön. Me toivotamme hyvää joulua ja kaikkea ihanaa uudelle vuodelle!

No related posts.

3 Comments

Add yours
 1. 1
  Susanna

  Se on tosi hieno. Minulla ja Sulolla on ollut tapana tehdä jouluaattoisin retki jollekin laavulle silloin, kun olemme joulua kaksin viettäneet. Otamme mukaan puuron termoksessa, joulutortut ja lämmitämme glögin nuotiolla.

  Edellisestä kaksinvietetystä laavujoulusta on jo muutama vuosi aikaa, ja me molemmat olemme sitä meiltä, että ensi vuonna ei kestitä sukulaisia, vaan ollaan kahden.

 2. 3
  Jutta

  Aivan ihana perinne! Meillä joulu kuluu aina sukulaisilta toisille ajellessa. Jossain vaiheessa olisi mukava viettää sitä meillä kotonakin, kahden kesken tuskin tulemme seuraavaan 18 vuoteen viettämään ;D

+ Leave a Comment