Wind of Change – Part II

Wind of Change – Part II


I told you a while back that big, unexpected things were happening in our life. I left you hanging (partly because more unexpected things happened) but now I’m ready to share some more. First, I got asked to write a monthly DIY column for Finnish Unelmien Talo&Koti magazine. They interviewed me for their August issue and sent me a copy of the magazine, which is how I got to know them and instantly fell in love. I’m telling you, if they hadn’t asked me, I would have probably contacted them to propose something similar. So how could I say no?

These photos are from my first project for the magazine, for the January issue, you can find the instructions (in Finnish) here.

DIY Light Sign

Another thing that happened, I was offered a job as art director for an ad agency. It’s not something I had planned at all, I was going to stay home and work freelance for another year til my son turned 3. But they called me and liked me, and I liked them. PLUS I was able to negotiate working part-time, so now my boy spends five hours a day in day care, which he loves, and I get to work on some really interesting projects. Sometimes things just seem to fall into place.

I’m so excited for the year ahead and what it has in store. What about you, what are you looking forward in or planning for the new year?

Oh, and I almost forgot, happy 2014!

DIY Light Sign

No related posts.

21 Comments

Add yours
 1. 5
  Tuikkis

  Luin lehteä äitin lehtikasasta ja huomasin, että jaahas täällähän on jotakin tuttua. Kiva, että homma jatkuu, eikä jäänyt vain yhteen kertaan. Se lehti on kyllä menossa koko ajan parempaan suuntaan. Onnea uusiin muutoksiin, ainahan siinä käy niin, että kun jotain alkaa tapahtumaan niin sitten tapahtuu paljon kerralla.

  • 8
   Jutta

   Susanna, kiitos kovasti! Luin eilen aivan hengästyttävän määrän kommentteja sinun blogistasi (vaikka olisi pitänyt tehdä kaikkea muuta). En voinut jättää kommenttia, kun olit sulkenut postaukset, mutta en tiedä olisiko minulla oikeasti ollut enää mitään lisättävää, oli sen verran perusteellinen keskustelu. Tosi mielenkiintoinen ja kaksijakoinen aihe, en itsekään tiedä miten suhtautua.

   • 9
    Susanna

    Juu, en jaksanut enää lukea niitä kommentteja, niin estin niiden kirjoittamisen. Alkoi käydä itselle ihan liian raskaaksi. Sai minut jopa päättämään, että vähennän blogittamiseen käyttämääni aikaa.

 2. 10
  Niina

  Voi, kuinka hienoja uusia juttuja tulossa! Usein tuntuu, että elämässä hyvät asiat tulevat yhdellä rysäyksellä ja välissä hiljaisia odotuksen jaksoja, näin ainakin mulla. Itsekin odottelen, että muutoksia tulee tänä vuonna, ihan sellainen kutina :)

+ Leave a Comment