Bathroom Plans

Bathroom Plans


Bathroom Plans

1. Hansgrohe Talis faucet | 2. White wooden panels | 3. Svedbergs Jenny mirror cabinet | 4. Svedbergs Easy washbasin | 5. ARTTILES Ceramic tiles

And we’re back in renovating business. There was water damage in our half bath and it got demolished. My head has been spinning with new plans, and this is what we came up with. Only thing that lessens my joy is that today we found a brick wall in perfect condition behind one of the walls. I’ve always wanted a brick wall! But Panu hasn’t, especially behind the toilet. So we’ll go ahead with this plan, which I like too. Panu will have to build me a brick wall in some other room (from recycled bricks of course).

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 3
  Juliette

  I love those tiles! The mirror is totally fun, too. Since it’s only a half-bath, maybe you could do a half-brick wall back there? But if you’ve got ammo for a whole brick wall in another room, then why settle for only half here? ;-) Can’t wait to see what you do!

 2. 5
  Suvi

  Hyvät valinnat! Meillä on meinaan pienessä vessassa ja kylppärissä osittain ihan samoja juttuja. Tuota allasta voin suositella. Se on pienestä koostaan huolimatta käyttökelpoinen. Valitsemastasi peilikaapista meillä on se suorakulmion mallinen versio, ja olen siihenkin tyytyväinen. Marokkolaishenkisten laattojen asennus oli aika työlästä, mutta kivat ovat :) Jos haluat kurkkia valmiita huoneita, niin ne löytyvät blogistani. Ja vanha tiili on tosiaan aivan ihanaa :)

  • 8
   Jutta

   Saija, no sehän olisikin hyvä idea, valkoiseksi maalattuna tiilit sopisi värikkäiden laattojenkin kaveriksi. Harmi että vain minun mielestä, mies tyrmäsi myös maalaamisen suoralta kädeltä…

+ Leave a Comment