It’s a Man’s World

It’s a Man’s World


New Order in Living Room

New Order in Living Room

Fender Greta and Vintage radio

All of a sudden our living room is awfully manly. Panu was supposed to get a man cave in the basement where he could sip bear out of this, play drums and listen to music. But those activities ended up in the living room. The basement renovation has moved to eternity and we need space for a children’s room. (FINALLY I get to decorate it!) So there’s an extreme home rearrangement happening in the house.

The 1960’s shelf by Finnish Iskukaluste was found at Pikku-Liinu. I think it has a kind of String feeling to it. The side board next to it is from my mother-in-law’s endless treasure trove. I’m so happy to finally have all our vintage radios on display.

Vintage Cabinet

Vintage Cabinet

My Boy's a Drummer

Panu has turned the radio on the sideboard in to a guitar amplifier. DIY “Octavio” and “Fuzz Face” effects pedals below it were made out of a tin can and a kettle lid. He has also built the white electric guitar – in our basement. Such a handy man he is.

Although the living room might not be exactly my style now, I’m happy Panu gets to play more often, especially when he’s spending time with our little man. Who also loves to play! He plays the drums and guitar and sings too. It’s so sweet, especially when they are playing together.

Fender Greta and Vintage radio

New Order in Living Room

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 1
  mannu

  Meillä oli aikoinaan kotona just tuo kirjahylly kolmiosaisena. Taitavat olla vieä tallella; tosin kylmässä, joten voi olla, etteivät enää ole käyttökelposet.
  TV-taso oli myös tuollainen, kuin sulla kuvassa.
  Ihanaa tuo 60-luku!

 2. 3
  Susanna

  Oh, aika kätevä kaveri tosiaan. Noissa Panun miehisissä vehkeissä on kuitenkin se hyvä puoli, että ovat tyyliin sopivia (radiovahvistin ja kitara), niin eivät yhtään riko teidän olohuoneen harmoniaa. Onhan se mukavaa, ettei miestä tarvitse piilottaa kellariin. Kunhan vaan se kauhea jääkaappi ei raivaa tietään olohuoneeseenne. :D

  • 4
   Jutta

   Susanna, siis tosiaan sopii tyliin ihan justiinsa. Ainoa mikä ei ole niin kaunis on sähkörummut. Ajattelin aluksi rakentaa niitten eteen jonkun sermin tms. mutta muutin mieleni. Jollain oudolla tavalla nekin sopii nyt tuonne.

   Ehkä Panu jaksaa hakea oluensa keittiöstä, joka on ihan olohuoneen vieressä… Silloin harvoin kun sitä juo :D

 3. 5
  SuperSanna

  Oi miten hieno vahvistin! Kätevä mies totta tosiaan! Itse tykkään, että olohuone olisi sellainen harrastehuone myös, siis todellinen oleskeluhuone, missä voi tehdä monenlaista puuhaa.

  • 6
   Jutta

   SuperSanna, ihan totta. Tähän asti olohuone on ollut lähinnä pojan harrasteille, siis täynnä leluja ja piirustustarvikkeita :) Mukava että nyt vähän muillekin.

+ Leave a Comment