1,5 Months to Go

1,5 Months to Go


Only 1,5 months to go til our big date! My husband has been working hard to get everything finished before the baby arrives. And me, well I’ve been mostly sleeping, 24/7. Or at least wanting to sleep.

What We Found under Newer Layers

This is going to be my new home office. It’s not going to be pink, this is how it looked like after my husbang tore down the top layer of wallpaper. But it’s funny to see how the previous owner also liked pastel colors. I’m blaming the house more and more. I’ve always felt the house tells me how it wants to look like, and obviously told the previous owner similar things :D

Work in Progress

The half bath is getting there, too. Slowly but surely.

What We Found under Newer Layers

Old Layers of Wallpaper

No related posts.

20 Comments

Add yours
 1. 1
  Tuikkis

  Noi laatat, niistä sun pitää tehdä sitten ihan oma päivitys. Jos puutarha opettaa ihmistään, niin kyllä talokin juttelee samalla tavalla. Huonot ideat huomaa heti ja hyviä ihailee lähes kaikkina päivinä. Jos tämä meidän asumus ei liittyisi millään tavoin sukuuni tai täällä en tuntisi menneisyyden haamuja, olisi jätetty enemmän vanhaa näkyviin, nyt on tuntunut siltä, että pitää tehdä ronskisti oman näköiseksi tätä, että saa karistettua ikävän tunteen menneestä.

  • 2
   Jutta

   Tuikkis, laattapäivitys tulossa kunhan saadaan vessa valmiiksi! :) Olenkin miettinyt monesti, että entä jos asuisi lapsuudenkodissaan, katsoisiko silloin paikkoja samalla silmällä kuin nyt ja miten erilainen omasta näkemyksestä tulisi. Varmasti tosiaan ihan eri lailla uudistaisi.

  • 4
   Jutta

   Kiitos Taru! Maha alkaa olla itselle aika vaivalloinen, mutta jättimäisyydessään kyllä herättää paljon ihastelua :D Tapetti on Osborne & Littlen Grove Garden. Se on ollut meillä jo viisi vuotta, mutta en ole lähelläkään kyllästymistä.

 2. 6
  Niina

  Kivasti muotoiltu, minustakin tuntuu, että meidän 50-luvun kerrostaloasunto määrittelee itse sisustustaan. Ja komppaan edellistä kommenttia: ne hyvät ideat (jotka sopivat asunnon henkeen) ovat kestäviä ja tuottavat iloa päivittäin. Tsemppiä raskauden loppusuoralle!

  • 7
   Jutta

   Niina, heh en siis ole ainoa, jolle talo “juttelee” ;) Kyllä ne hyvät ideat ilahduttaa pitkään, ja huonoja katuu oikeastaan saman tien. Harmi että ne on monesti niin vaivalloisia korjata…

 3. 8
  Merja

  Jaksamisia loppuviikoille! Ja yritä tosiaan saada sitä unta nyt hyvin varastoon…

  Kyllä se tosiaan on niin että talo kertoo mikä on sille sopivaa. Me odoteltiin useita vuosia ennen monen huoneen remppausta, ihan sen takia että saisi selkeän kuvan siitä mikä taloon sopii. Nyt on keittiöremppa loppuun saatettu, ja tänään saatiin tapetoitua loppuun yksi makuuhuoneista. Vielä olis tekemistä, mutta pakko tässä vaiheessa pitää pieni tauko!

  • 9
   Jutta

   Merja, unen saannissa ei tosiaan ole ollut ongelmia viime aikoina… Nukun pitkät yöunet ja vielä siihen päiväunet päälle. Jospa se auttaisi sitten jaksamaan kun vauva on syntynyt :)

   Teidän keittiöremppa on aivan ihanan näköinen, kannatti selvästi odottaa ja suunnitella :)

 4. 10
  Kiki

  Voi kun minun on pitänyt kommentoida monta kertaa ja aina se on jäänyt kun luen yleensä kaiken puhelimella. Niin siis piti jo aiemmin sanoa, että ihania uutisia ja nyt voin todeta, että onpa kaunis vatsa! Nopsaan se aika kuluu ja pian onkin jo synnytyksen aika! Hyvää loppukiriä toivotellen täältä pieni nyytti kainalossa istuvalta!

  • 11
   Jutta

   Kiki, kiitos paljon! Itselläkin on jäänyt kommentointi (ja viime aikoina myös blogien lukeminen) vähemmälle. Monesti olisi kyllä asiaa, mutta aivot on niin pihalla, ettei sitä saa kirjalliseen muotoon. Mutta mukava kun välllä käytä moikkaamassa täälläkin, ja onnea pienelle nyytille! :)

 5. 16
  Nonna

  Ihana masu!!!

  Ihana lukea teidän juttelevasta talosta. Voivatkohan uudet talot kuiskia tuollaisia, vai onko se vain vanhempien talojen ihana ominaisuus? Meillä kyllä kesäkodissa on niin eri tunnelma kuin tässä 70-luvun lopun kotitalossa. Kesäkoti kuiskii rauhaa…

+ Leave a Comment