Baby Boy!

Baby Boy!


Brothers

Peonies

Our new family member, sweet little baby boy, was born two weeks ago! Finally the nine months wait is over. He was born a week early but still weighing a handsome 4330 g (9,5 lbs). Though I wasn’t surprised, our firstborn was almost as big. My huge belly also might have implied his size…

Now we are learning and marveling life with two sons. It’s wonderful how all of a sudden the little guy has taken the role of big brother and is caring for the baby, singing and holding his hand, and helping us around the house – like a 2,5-year-old only can!

38+6

No related posts.

34 Comments

Add yours
 1. 1
  Merja

  Onnittelut! Muistan vielä hyvin elävästi sen ajan kun oma 2,5 -vuotiaamme sai kaksi sisarusta :) Joitakin mustasukkaisuuskohtauksiakin tuli, mutta muistan että ne menivät aika hyvin ohi kun kerroin hänelle että vauvasisarukset rakastavat häntä, ja haluaisivat niin kertoa sen, mutta eivät osaa vielä puhua…

 2. 3
  Pieta

  Onnea! :) Ihanaa, että isoveli suhtautuu positiivisesti.

  Täällä tullaan perässä kovaa vauhtia, 36+4 tällä hetkellä. Toivottavasti oma pikkumieheni suhtautuu uuteen tulokkaaseen yhtä innolla kuin me vanhemmat. Jos ei nyt innolla niin toivottavasti ei ainakaan negatiivisesti. Vielä näyttää hyvältä, kun masu saa jopa pusuja. :)

  • 4
   Jutta

   Pieta, sinullakin alkaa sitten kohta h-hetki olla käsillä! Onnea!! Meilläkin massu sai silityksiä ja sille esiteltiin muun muassa kaikki lelutraktorit :D Me odotettiin enemmän mustasukkaisuutta, on mennyt paremmin kuin osattiin kuvitella. Mutta voihan se tässä vielä muuttua, kun kuherruskuukausi päättyy…

  • 10
   Jutta

   Kiitos Saija! Nyt tulikin sopivasti helteet, mukava kun ei tarvi vauvalle topata kauheasti vaatetta. Voin myös kertoa, että mahan kanssa helteet ei olleet niin mukavia… :)

  • 14
   Jutta

   Karo-Liina, se vauvan ihon pehmeys onkin ihme juttu. Vaikka esikoinenkin on vielä pieni, niin kyllä se vauva vaan yllättää. Ja tuntuu että esikoinen on venähtänyt yhtäkkiä mahdottoman isoksi :D

 3. 19
  Laura

  Onnea! Ja ihanaa, että isoveljellä on hoivaviettiä. Meidän 3-vuotiaalla isosiskolla sitä ei juurikaan ole. On löytynyt pyykkipoika nipistettynä pikkuveljen korvaan, istuttu pienen päällä ja hypitty tasajalkaa yli… Mutta olen jo yli 4 kk saanut pidettyä pienemmänkin hengissä! ;)

 4. 20
  Jutta

  Laura, tuollaisesta minäkin olen kuullut, saa nähdä miten meillä käy kun arki alkaa… Jonkun verran mustasukkaisuutta ja sisarkateutta kai aina kuuluu kuvaan, mutta jospa se vähenisi kun vauva-aika loppuu ja pikkuisesta alkaa olla enemmän iloa leikkikaverina :)

 5. 21
  Ninette

  Onnittelut! Meidän vanhin oli 3 vuotta vanha kun hänestä tuli isoveli, ja se meni aivan mainiosti! (kun pikkuveli tuli on toinen tarina – meillä on vain 11 kuukautta pikkusiskosen välillä) Kiitos oikein paljon sinun kommentistasi minun blogissani – olen niin iloinen että löysit minun blogini, ja että minä nyt löysin sinun blogisi! Se on jo yksi minun lempiblogistani! :) Tosi hienoja värejä teillä, ja upea tapetit ja on aina kiva löytää toinen joka myös tykkää DIY:sta.

  Turkoosi on niin ihana väri! Se on minun lempiväri ja se näkyy meidän kodissamme. Meidän poikamme huoneet ovat aika värillisiä vaikka ne ovat poikien huoneet, ja minun mielestäni “lagom” romanttisia – niillä molemmat ovat himmelisänkyt (?) (canopied beds englanniksi), ja molemmat rakastavat sitä! Toinen poika tykkää punaisesta ja turkoosista, ja hänen mielestä hänen valkoiset seinät ovat liian tylsät. Jos tulee vähän viileämmät päivät kesän aikana niin me ehkä maalaamme ne vihreäksi. Kamomillan blogissa näkyi btw kuvan hänen huoneestan: http://lillakamomilla.blogspot.fi/2014/07/ute-i-affaren-nu.html (ja muuten löytyy kuvia meidän lapsihuoneestamme blogissani: http://www.familjenbahne.com/?tag=barnrum ei niin heinoja kuvia kuin lehdessä! Sain juuri tänä vuonna uusi kameran, ja nyt haluaisin ottaa kaikki kuvat uusiksi!)

  Luin myös että sinulla on nyt DIY-palsta Unelmien Talo & Koti-lehdessä! Upea juttu, onneksi olkoon! Nyt minun täytyy ostaa lehti myös muita kuita kun tämä :) (minä ja koko suku on ostanut niin paljon tämän kuun lehtejä että vuoden lehtibudjetti on jo mennyt, mutta sen aion unohtaa! :))

  • 22
   Jutta

   Ninette, kiitos kovasti, ihana kuulla! :) Teidän koti on aivan mieletön, paras kotijuttu sisustuslehdissä aikoihin. Tykkään kovasti kaikista väreistä ja se tekemäsi teepakettiseinä on aivan uskomaton. Siihen meni varmaan hetki jos toinenkin :)

 6. 25
  Niklas

  Onnea koko perheelle lisäyksestä! Löysin blogillesi vaimoni blogin kautta, ja pakko sanoa että tulee tosi kotoisa olo kun katselee kuvia teidän kodista ;-)

  • 28
   Jutta

   Kiitos Liinu ja terkut Kustille! Ihmeen äkkiä ne kasvaa, eikö? Meidänkin pikkuinen on ensi viikolla jo kuukauden, vaikka tuntuu että ihan hetki sitten tultiin laitokselta :)

 7. 33
  Någon Annan

  Onnea kovasti! Et varmasti muista, mutta onnittelin sua edellisestäkin lapsesta liikuttuneena, koska sattui niin, että myös minä olin vähän aikaa sitten saanut pienen pojan (en muista tarkkaan, koska sinun esikoisesi syntyi, mutta minun poikano syntyi syyskuussa). No, huomasin tuossa jokunen kuukausi sitten, että sinäkin taas odotat, kuten minäkin. Ja sattumalta sinäkin näytät saaneen toisen pojan, niin kuin minäkin, tosin meidän kuopuksemme syntyi kesäkuussa :) Hauska sattuma X2!

 8. 34
  Jutta

  Någon Anna, onpa tosiaan hauska, vieläpä kahdesti! Meidän esikoinen syntyi tosiaan marraskuussa, eli pari kuukautta teidän jälkeen. Ja kesäkuussa meidänkin kuopus syntyi, juhannuksen jälkeen :) Onnea teille koko perheelle pienokaisesta!!

+ Leave a Comment