Styleroom Renovation Challenge

Styleroom Renovation Challenge


Oh my, our diaper room was chosen as one of the ten finalists in Styleroom’s Renovation Challenge! I’m over the moon excited! The winner will receive 1000 euros renovation gift card. It’s something we could definitely use, as you might already know… (Mervi of Made In Helmikuu just said our house seems to be under constant renovation, and I guess it’s not very far from the truth. Thanks for the mention, Mervi!) You can vote for your favorite, one of the voters will win a 200 euros gift card. Our diaper room’s number is 5 in the challenge.

Diaper Room

Diaper Room

Diaper Room Looking into the Bedroom

Laundry Baskets

No related posts.

4 Comments

Add yours
  1. 3
    Kati

    Voi että! Mä bongasin tämän äänestyksen ja menin katsomaan kisaajat. Sinua olisin äänestänyt, mutta lomakkeeseen olisi pitänyt laittaa puh.nro, niin en sitten äänestänyt ollenkaan.. :/ MUTTA sain jotain parempaa, nimittäin löysin blogisi uudelleen! :) Välillä olen yrittänyt muistella, että mikä se blogi oli missä oli sitä ja tätä ja se koira.. Mutta siis, ihana remppahuone ja ihana koti muutenkin! Erityisen ilolla seuraan vauvan/lastenhuoneen sisutusta, koska täällä (toivottavasti) viikon sisällä kotia koristamaan syntyy myös pienokainen. :)

  2. 4
    Jutta

    Kati, kiitos kovasti ja tervetuloa takaisin! :) Ja onnea ihan kauheasti pikkuisen johdosta!! On se vaan niin jännää aikaa, varsinkin se odottelu että MILLOIN?? :D Lastenhuoneestakin tulee juttua, vielä viimeisiä juttuja tehdään…

+ Leave a Comment