Kids’ Party Inspiration

Kids’ Party Inspiration


Our baby’s christening is soon and guess who’s been spending way too much time perusing Pinterest?! I can’t help it, too much (party) inspiration. When I showed my ideas to Panu, he asked me where am I supposed to find time for all that. Ummm, hullo, I’m home all the time! Ok ok, I might have forgot that I’m not home alone – and that there’s still some renovation chaos to deal with.

Party Inspiration via Project Nursery

Confetti Cake And Pinata Cup Cakes

Paper Cake Topper

It’s just that for the longest time I’ve wanted to throw a children’s party. My son’s birthday was last November and I had all sorts of plans. But didn’t take pregnancy into account. Nor sickness. So I ended up being really happy just for not vomiting during the party, nevermind the decor.

Fruit Kabobs And Pink Decor

But now, a new attempt. Cross your fingers for me, will ya? At least now I’m not pregnant so there shoudn’t be any sickness :)

PS. For more kids’ party inspiration, visit my Pinterest.

Knot&Bow Confetti Bomb

Project Nursery | Waiting On Martha | la receta de la felicidad | giochi di carta | Creative Live | Oh Goodie Designs | Knot&Bow

No related posts.

9 Comments

Add yours
 1. 6
  Karo-Liina

  Kiitos linkkivinkistä – pidin juuri viime viikonloppuna pihajuhlat naapuruston lapsille, hyvä ettet ehtinyt laittaa tätä sitä ennen etten ehtinyt keksiä kovin monta hauskaa ideaa stressikseni ;D! Pistän silti pian kuvia minijuhlista. Onnittelut pohjoismaisten sisustusblogien kärkikaartiin pääsemisestä, vau! ja myös styleroom osallisuudesta, sait ääneni! Iloa ristiäissuunnitelmiin!

 2. 8
  Tuikkis

  Superhienoa tuo blogikaartiin pääseminen, kootuissa muruissa sentään on jotakin tunnelmaa ja hyviä ideoita, noista muista valituista en niin tiedä (saankohan nyt luodin otsaani).

  Uskon, että ristiäisistä tulee hienot, eihän tuollaisia koristeita kauan askartele, kun vaan pääsee oikeanlaiseen tunnelmaan ja saa upota tekemisen ihmeelliseen flow-tilaan, se tietenkin edellyttää sitä, ettei tulisi kovasti niitä keskeytyksiä. Toki asiat on hyvä pitää yksinkertaisena, voi olla että melonista tehtyjen kirjainten kanssa voi mennä hermo riekaleiksi, mutta tuollaisen hapsunauhan surauttaa hetkessä.

  • 9
   Jutta

   Tuikkis, flow-tilaan pääsy on nykyään yllättävän vaikeaa. Ehkä keskellä yötä… kolme tuntia syöttöjen välillä :D Minä ajattelin tehdä melonivartaita, kun meidän suvussa piisaa karppaajia yms ruokavalioisia. Edellisistä ristiäisistä opin, että turha satsata normikakkuihin, itte jouduttaisiin syömään jämät :)

+ Leave a Comment