Coasters And Life

Coasters And Life


Why, oh WHY did I say there’s no pregnancy so there shouldn’t be sickness either?! Well there’s no pregnancy… But my little boy got stomach flu yesterday. Now I’m dreading to see if we’re going to get it too. If there will be a christening this weekend. My fault, shouldn’t have jinxed it. I’ve got fingers crossed up to my elbows that we don’t catch it, especially the littlest one.

…And on to a completely different subject. Me and Panu made wooden coasters from the lilacs growing in our yard for Unelmien Talo&Koti magazine. The instructions (in Finnish) are online here, hence the photos.

Wooden Coasters

Wooden Coasters

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 1
  Heidi

  Toivotaan parasta, että oksupoksu ohittaa kaikki muut ja paranemisia pikkumiehelle. Kauniit lasinaluset ja nyt sit seuraaksi lehdestä lukemaan yhteistyöstä. Odottelee jo meinaan keittiön pöydällä :D Iloista syyskuuta!

 2. 2
  Jutta

  Heidi, minulle ei jostain syystä lehti vielä tullut :o Ihan varta vasten poistuin meidän sairastuvaltakin sitä hakemaan, vaan postilaatikossa oli vain Aku Ankka. Instassakin kaikki jo hehkuttelivat lehteään, pöh. Noo ehkä huomenna :P

 3. 4
  Tuikkis

  Minulla oli lapsena joitakin tuollaisia kiekkoja mökillä, ilmeisesti olivat tehty katajasta, kun tuoksuivat aina niin hyvälle, muistan nuuskutelleeni niitä. Kyllä niillä varmaan oli jokin tarkoituskin, tuskin niin huonosti meni, että puun paloilla olisin pelkästään leikkinyt :D

  Täytyy sanoa, että tykkään kovasti jutuistasi, joita teet lehteen, saisit tehdä enemmänkin juttuja sinne, kotijuttujakin, tykkään niin kovasti tavastasi kuvata, värit ovat kirkkaita ja kuitenkin sopivasti heleitä. Juuri se lehti kaipaisi enemmän reippautta, väriä, särmää ja tarinoita.

  • 5
   Jutta

   Tuikkis, iso kiitos! Mukava kuulla että olet tykännyt jutuista :)

   Hehheh, ehkä muistaisit, jos teillä olisi ollut pelkkiä puun palasia leluina :D Tuli tuosta mieleen, että pienenä meille äiti tai isä kertoi että entisaikaan leikittiin vain käpylehmillä. Meidänkin piti sitä sitten testata, mutta aika pian tultiin siihen tulokseen, ettei ole meidän juttu ;)

+ Leave a Comment