Aleostoksilla

Aleostoksilla


1. Metallihylly, Silly U | 2. Edgy-hylly, Maze | 3. Koristetyyny, Blafre | 4. House Onni -metallikori | 5. Poika-säilytyslaatikko, Lego | 6. Diana F in CMYK -kamera | 7. Smurffi-yövalo | 8. Rude Hat -koristetyyny | 9. Paneelitapetti Painted Wood | 10. Campervan-valokuvakehys

(This post exceptionally only in Finnish.)

Onko teille alennuskoodisivustot tuttuja? Minulle ei kauhean, mutta sain mielenkiintoisen yhteydenoton niiden tiimoilta. Oikeastaan harmittaa, etten ole tajunut sitä aikaisemmin. Monesti nettiostoksilla kassalla kysytään alennuskoodia, mutta harvoin minulla sellaista on. Alennuskoodisivustoilta voi kuitenkin käydä katsomassa löytyisikö juuri sopivaa. Ne siis keräävät yhteen paikkaan alekoodeja ja tarjouksia eri nettikaupoista. Alennuskoodeja.fi-sivustolla löytyy yllättävän monipuolisesti laidasta laitaan kauppoja, myös sisustusta. Varsinkin suurimmat suomalaiset on siellä hyvin edustettuna, mutta pienempiäkin löytyy.

Keräsin kuviin minun mielestä (ja toivottavasti myös teistä!) ihania juttuja kaupoista, joihin löytyi tarjouksia Alennuskoodeja.fistä. Nyt tekisikin mieli lähteä törsäämään ko. kauppoihin… Tuota Prisman House Onni -koria olen kaavaillut työhuoneeseen, tai vaihtoehtoisesti saman sarjan lehtitelinettä. Ja sisustusaiheen ulkopuolelta… Zalandolta löysin aivan ihanat kumisaappaat. Kääk!

(Postaus on tehty yhdessä alennuskoodeja.fi-sivuston kanssa.)

No related posts.

1 comment

Add yours
  1. 1
    maija

    Olen itse myös käyttänyt tuota alennuskoodeja.fi sivustoa. Omien kokemusten perusteella voin sanoa, että se on yksi parhaista ellei paras alekoodisivusto. Varasin itse asiassa aivan vast ikään sitä kautta hotellin Tampereelta. Siellä sattu olemaan Hotels.comiin 10% lisäalennus alekoodilla. Oli jo ennestäänkin se hotelli hyvässä tarjouksessa niin liki kolmannes hinnasta tuli alennusta yhteensä. Että kylläpä noita kannattaa vaan kattoa. Sama käyttää niissä säästetyt rahat sitten johonkin muuhun :))

+ Leave a Comment