Colors of Our Home: Yellow

Colors of Our Home: Yellow


I spotted a great challenge from Vihreä talo, a series of posts about the colous of your home. It was fun getting a new angle at photographing the house. When you’ve been blogging for 6 years it sometimes feels you’ve already covered every corner.

Colours of Our Home: Yellow - Living Room

Ikea Ekby Järpen / Gällö

So let’s start with yellow. Many people dislike it, or accept it only in small doses but I’ve never had a problem. Heck, we even painted our living room yellow! Ok, it was actually an accident. I thought the color was very light green but on the walls it looks more yellow. I guess the right term is chartreuse. Sometimes I dream of repainting the walls but so far haven’t come up with a better color.

Colours of Our Home: Yellow - Poppy

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Tuikkis

  Ensimmäisen kuvan lasien väri on minusta aika jännä, että toiset mieltävät sen vihreäksi ja toiset keltaiseksi. Minulle se on täysin vihreä. Meillä sitä löytyy monestakin ja se on hienoimpia lasivärejä ehdottomasti. Mitäköhän väriä teidän kotoa ei löydy missään muodossa? Meillä se varmaan olis joku beige tai kirsikan värinen puu, melkein kaikkea muuta löytyykin.

  • 2
   Jutta

   Tuikkis, onpa jännä, itse en ole ajatellut niitä ikinä muuta kuin keltaisena. Toisaalta nyt kun tarkkaan katsoo, varjokohdissa näkyy vihreää. Värit on kyllä muutenkin hauskoja, yllättävän monesti miehen kanssa kinataan, minkä värinen joku juttu on.

   Heh, se onkin vaikeampi kysymys, mitä väriä meiltä ei löytyisi… Beigeä meiltä löytyy yllättävän paljon, huomasin asiaa tutkaillessa! Ja ruskeaa, vaikka se on minusta aivan epäväri, en periaatteessa tykkää yhtään. Jos siis ruskeaksi laskee myös puun niin meillä on paljon (puusta toki tykkään…) Varmaan se kirsikan värinen puu on meilläkin, ei ainakaan heti tule mieleen missä sellaista olisi.

 2. 3
  Tuikkis

  Serkkuni tyttö muuten kieltäytyi harmaasta väristä, kun hänelle tuotiin harmaita vaatteita, hän sanoi ettei tykkää harmaasta. Sitten jonkin ajan kuluttua kävi ilmi, että harmaa ei hänen mielestään ollut väri. Minusta se on aika hienoa pienen ihmisen ajattelua, sillä tavallaanhan se juuri niin on, harmaasta kaikki värit ovat kadonneet.

  • 4
   Jutta

   Onpa kyllä mahtavasti oivallettu, niinhän se oikeastaan on. Tuosta tuli mieleen, että meidän kohta 3-vuotias ilmoittaa lempivärikseen turkoosin. Onkohan se jotenkin onnistuttu aivopesemään… ;D

 3. 6
  Jutta

  Nalle, keltainen toimii kyllä hyvin valkoisen hyllyn kanssa, tykkään itsekin. Vastapäisellä seinällä on paljon tummia juttuja, se on ehkä liian raskas minun makuuni (yllättäen miehen makuun ei :))

+ Leave a Comment