Colors of Our Home: Blue PLUS Camera for Sale

Colors of Our Home: Blue PLUS Camera for Sale


Blue is one of my least favorite colors along with brown. That’s why it’s odd it’s the color in two rooms already, the kitchen and the bedroom. Maybe the question with blue is finding just that right tone. I love the cobalt in tiles and dark blues of William Morris’ wallpapers. Blue and white ceramics too, if we had more space I’d probably collect a whole wall.

Colors of Our Home: Blue Kitchen

Colors of Our Home: Blue Robots

Colors of Our Home: Blue Tins

Colors of Our Home: Blue Bed Room

BTW I’m selling my trusted Nikon d300s camera body that I’ve photographed my blog for the past few years, because I had the opportunity to get a d600. I’m also selling a couple of lenses I’m not using, Nikon AF Nikkor 28-80mm, f/3.3-5.6 G and Sigma 100-300mm, f/4.5-6.7 D. If you’re interested, you can email me at kootutmurut@gmail.com.

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 7
  Anna/kotiAni

  I H A N A T värit!! Nostan hattua kyllä sun värisilmälle, toi keittiö ihan saa hymyilyttämään (: Sininen on kyllä kummallinen kun se inhottaa ja rakastuttaa ihan yhtälailla. Sinisen kanssa on niin väliä mihin sen yhdistää ja missä sävyssä se millonkin vaikuttaa. Mä just pohdin tän viikon postauksessa myös meidän huushollin värejä, kiva lukea samasta aiheesta täältä!

  • 8
   Jutta

   Anna, siis sinisessä todellakin sävy ja yhdistely on ratkaisevan tärkeää. Se on kumma, miten jotkut yhdistelmät on niiiin ihania ja toiset suorastaan puistattavia. Ja jonkun toisen mielestä sitten taas ei :)

 2. 9
  Georgianna

  I was definitely surprised to read that blue is one of your least favorite colors as I so well remember the bathroom and bedroom renovations, which came out so well. But regardless of colors, that William Morris wallpaper is a fabulous addition. Love it!

  • 10
   Jutta

   Georgianna, before buying this house I had such a strong dislike to blue it took me a long time (couple of years) to convince myself that the blue and white vision I had for the kitchen was right. But I love our kitchen now, funny, right? :)

+ Leave a Comment