Goodbye Muru

Goodbye Muru


I thought I’d write about something sadder this time even though my blog is usually focused on positive things. Last weeks have been rough, three weeks ago our dog Muru was diagnosed with cancer and there was nothing left to do. I wanted to remember her here also, as the whole blog was named after her and it has affected me (us). Our house seems so empty and quiet now, Muru was always with us where ever we went. I looked through all the photos from past six years (older are in another computer that’s no longer used). Many times I’ve shot a space and then turned the camera around to photograph Muru, in the corner watching what I was doing. I still haven’t completely fathomed she’d gone. She was the sweetest, kindest and wisest of dogs and we miss her so much.

Muru

Summer

Autumn 1

Autumn 2

Winter

Muru

No related posts.

19 Comments

Add yours
 1. 2
  Elsa

  Oh, I’m so sorry to read this … I know what you feel …
  You took a lot of beautiful pictures of her, keep them carefully. In few months, you will love to watch them, thinking of all the good times you shared together.
  Elsa

 2. 5
  Aikku

  Otan osaa suureen suruunne.

  Puoli vuotta sitten jouduimme luopumaan mäyräkoira Ollistamme ja kova on ollut koettemus. Lapsena selvisi koiran kuolemasta helpommin, vanhemmiten se on näköjään vaikeampaa.

  Aika helpottaa surua. Kipeää se tekee aina. Meidän tehtävä on kuitenkin armahtaa ystävämme sairauden ja kivun hetkellä.

 3. 9
  Sari

  Kyyneleet tuli väkisinkin silmiin tätä postausta lukiessa ja Murun kuvia katsellessa. Eläinystävät ovat aivan parhaita, niin uskollisia ja rakastavia läpi elämän. Voimahalaukset koko perheelle, kun rakas ystävä on poissa.

 4. 17
  Ansku

  Voi ei… Mulla tulee aina itku, kun luen tai kuulen, että jonkun koirakaveri on poistunut. Voimia ja jaksamista!!! Ihania kuvia onnellisesta koirasta :) Menenpä tässä samantien halailemaan omia koiriani <3

+ Leave a Comment