Hellebore And Hyacinth

Hellebore And Hyacinth


I decided to make some flower arrangements for Christmas when I saw hellebores and hyacinths on sale at a hardware store. I covered the inside of a vintage tin with plastic to plant two hellebores. The hyacinth bulbs I wrapped with moss and thin gold wire for a nice little extra. Super easy but looks great.

Fairy Lights And Hellebore

Hyacinth

In Finnish / Suomeksi

Päätin joulun kunniaksi tehdä pari kukka-asetelmaa, kun eräässä rautakaupassa oli joulukukkia alessa. Jouluruusut istutin vanhaan peltirasiaan, jonka vuorasin aluksi muovilla. Mullan pälle vähän sammalta ja vot. Hyasintin sipulin käärin sammaleen Kodin kuvalehden Joulu-lehden ispiroimana. Super-yksinkertaista ja hauska lopputulos.

No related posts.

14 Comments

Add yours
 1. 3
  Pieta

  Kauniit! Mä en vielä uskaltanut ostaa jouluruusua (myrkyllinen), kun pelkään esikoisen menevän räpläämään. Jospa sit joskus. Meillä siis esikoinen on kauhean kiinnostunut kukista ja marjoista ja muista. Ei siis saa tavallisetkaan kukat olla rauhassa…

  • 6
   Jutta

   Georgianna, I had hellebores for the first time this Christmas, the Finnish name for it actually means “Christmas rose”. For me Christmas requires hyacinths, their scent means Christmas to me :)

   Merry Christmas to you and David! xoxo

+ Leave a Comment