DIY Embroidered Photo

DIY Embroidered Photo


Hey you, it’s been a long time! How was your holidays? We had most relaxing 2,5 weeks (eventually, after Christmas hassle was done with). It was well needed, I can tell you. And now off to a new year with new energy.

Here’s my first DIY feature for Unelmien Talo&Koti magazine, a photo transfered onto fabric that I’ve embroidered. Yes, emroidered. Me. For the first time since 5th grade. I’m not pointing any fingers, but I’m blaming you, Tiina. (Go check it out, you’ll be amazed at what she does with embroideries.)

Ok, that’s all for now. Wishing you all a wonderful 2015!

DIY Embroidered Photo

No related posts.

7 Comments

Add yours
  1. 2
    Jutta

    Nalle, no varmasti osaat! En minäkään ole kuin ala-asteella kirjonut yhteen tyynynpäälliseen :D En edes opetellut mitään oikeita “tekniikoita”, kunhan pistelin menemään. Tietenkin jos haluaa niin netistä varmasti löytyy ohjeita siihenkin.

  2. 5
    Heini

    Oi että tämä on ihana! ♥ Mahtavat värit myös. Minä rupesin tässä jo kysymään, että onko kyseessä tulostettu silityskuva, kunnes tajusin klikata tuota linkkiä :) Onpa kyllä kerrassaan ihana lahjaidea, joka täytyy painaa mieleen, jos vaikka joskus tulisi tilaisuus tehdä jotain vastaavaa. Kiitos!

+ Leave a Comment