Klaus Haapaniemi Illustrates Tanssi for Iittala

Klaus Haapaniemi Illustrates Tanssi for Iittala


#1 fan of Klaus Haapaniemi here, hello! I just bumped into the most wonderful animation illustrated by him (check out below.) The Tanssi (dance) tableware by Iittala is beautiful too. Both the tableware and video are connected to a Czech opera, The Cunning Little Vixen, for which Klaus Haapaniemi created the visual world. I’m head over heels swooning!

(I declare my love for Klaus Haapaniemi also in these posts: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )

Iittala Tanssi by Klaus Haapaniemi

In Finnish / Suomeksi

Klaus Haapaniemen ykkösfani täällä, terve! En kestä, miten ihana animaatio on tehty Klaus Haapaniemen kuvituksista!! Ja onhan tuo Iittalan uusi Tanssi-astiastokin kaunis. Sekä astiat että video siis liittyvät Ovela kettu -oopperaan(!), jonka visuaalisen maailman Klaus Haapaniemi on luonut(!!). Liikaa ihanuutta, en kestä.

(Julistan rakkauttani Klaus Haapaniemeen myös näissä postauksissa: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )

No related posts.

12 Comments

Add yours
  • 4
   Jutta

   Niinu, minä en näitä vielä olekaan livenä nähnyt. Se peltirasia voisi meillekin sopia. Astioita meillä jo on riittämiin, mutta aina yksi purkki keittiöön mahtuu. Paitsi jos mieheltä jos kysytään XD

 1. 7
  Tuija

  Satuin sopivasti Iittalan myymälään kun purkivat juuri tullutta kuormaa. Noita ihanuuksia. Koska meilläkin astioita on jo yli oman tarpeen en napannut koriin Tanssi-mukia mutta tyynynpäällistä, jossa on tuo sama kuvio, en sitten voinutkaan vastustaa. Oikeastaan se on vielä ihanampi kuin muki tai lautaset koska se on nyt koko ajan näkösällä tuossa sohvan päällä!

+ Leave a Comment