Moominpappa Dancing in The Kitchen

Moominpappa Dancing in The Kitchen


It’s so difficult to find kitchen textiles to match our backsplash tiles. The ornaments are so strong and completely different from the current (Finnish?) trend. I do like Kauniste or Saana ja Olli, but… They just don’t match. That’s why I was a happy shopper discovering Taikamuumi by Finlayson. Not too graphic, not too geometric. Now we have Moominpappa dancing in the kitchen. Good stuff.

Moominpappa Dancing in The Kitchen

Moominpappa Dancing in The Kitchen

In Finnish / Suomeksi

On tosi vaikeaa löytää keittiötekstiilejä, jotka sopivat keittiön kuviolaattoihin. Kuviot ovat niin vahvat ja aivan eri sarjaa kuin nykyinen (suomalainen?) muoti. Tykkään kyllä kovasti esimerkiksi Kaunisteen kuoseista tai Saanasta ja Ollista, mutta… Ei vain passaa yhteen. Niinpä olin iloinen kun kauppareissulla bongasin Taikamuumi-patakintaan. Ei liian graafista, ei liian geometristä. Nyt meillä Muumipappa ilahduttaa tanssillaan.

No related posts.

12 Comments

Add yours
  • 2
   Jutta

   Heini, niin minäkin ja alunperin kuolasinkin lakanoiden perään, mutta niille ei ollut tarvetta. Olikin iloinen yllätys kun löysin patakintaan samaa sarjaa :)

  • 4
   Jutta

   Hurmioitunut, minulla on joku ihme rakkaus muumeihin, jopa muumimukeihin. Liekö lapsuuden peruja :) Mutta Taikamuumissa minäkin ihastuin erityisesti väreihin, tosi kauniit.

  • 6
   Jutta

   Ilonin Anna, me pitkään etsittiin sopivia työtasojen valaisimia keittiöön, kun loisteputket ja ledit vaan tuntui niin väärältä rintsikkaan. Sitten törmättiin noihin pienempiin kellarivaloihin (meillä niitä on siis vanhastaan kellarissa :)) ja se oli menoa.

 1. 7
  Tuikkis

  Bungalowillahan on samanhenkisiä kiemuroita, mutta meneekö ne liian pastelliseen suuntaan väritykseltään? Tarkemmin kun mietin, niin ei niillä taida olla valikoimissaan patakintaita. Ilmeisesti Tanskassa otetaan uunista asiat paljain käsin.

  Välillä on vähän hankala kulkea sillä omalla tiellään kotiasioiden suhteen, kun kaupoissa tarjolla olevat jutut voivat olla aika kaukana omista mieltymyksistä. Tai sitten ne kaupat, joiden jutuista kovasti tykkäisi ovat muissa kaupungeissa.

  • 8
   Jutta

   Tuikkis, no niinpä onkin, olin Bungalowin ihan unohtanut. Joskus olen niitten pöytäliinoja kuolannut, mutta meillä ei sellaisia kauheasti käytetä (vain juhlissa).

   Täällä pohjolan perukoilla sisustusvalikoimat on aika niukkoja. Huomasin sen varsinkin kun kävin Helsingissä, niin ihania juttuja siellä näkyi. Toisaalta lompakko kiittää, kun ei ole liikaa houkutuksia ;)

 2. 9
  Saija

  Näyttää kivalta! Ah, mä niin tykkään teidän keittiöstä! Mulla on kanssa etsinnässä uudet patakintaat, kun nykyisistä tulee sormet läpi. Ei ole löytynyt vielä tarpeeksi kivoja. Monesti ovat liian vaaleota, jolloin ne on heti likaisen näköiset…

  • 10
   Jutta

   Saija, se on totta ja niitä on vaikea saada puhtaaksi. Varmaan se lika jotenkin kärähtää niihin? Täytyy muuten sanoa, että minäkin tykkään meidän keittiöstä :) Oli niin vaikea aikoinaan päättää, miltä sen pitäisi näyttää, mutta edelleen olen tyytyväinen lopputulemaan.

 3. 11
  Jonna

  Mä tykkään kanssa noista muumeista, muistakin kyllä. Ensin tuli tyynyliina ja nyt sain lahjaksi patalaput. Ei nuo ihan täydellisesti keittiön värimaailmaan istu, mutta eihän kaiken aina tartte olla niin justiisa.

  • 12
   Jutta

   Jonna, minusta ne lakanat on ihanat, mutta taas meidän makkariin ne ei niin hyvin passaisi. Eikä varsinaisesti ole uusien lakanoiden tarvettakaan, mutta eihän se välttämättä aina hidasta, jos se oikea osuu kohdalle… ;D

+ Leave a Comment