Easter Bunny And Feathery Cherry Blossoms

Easter Bunny And Feathery Cherry Blossoms


In Finland there’s an Easter tradition called virpominen. This was my son’s first time. We made him twigs decorated with diy paper cherry blossoms and feathers, and he dressed up as a bunny.

You can find instructions how to make cherry blossoms here.

Easter twigs decorated with feathers and paper cherry blossoms

Crafting paper cherry blossoms
Easter Bunny

Here he is, Easter bunny hiding behind the bouquet. Happy Easter!

Tiger with bunny ears
Easter Bouquet

No related posts.

15 Comments

Add yours
 1. 3
  Pieta

  Täälläpäin virvotaan vasta lauantaina. Meni muutama vuosi, ennen kuin pääsin mukaan moiseen, kun ainahan sitä on palmusunnuntaina ennen virvottu! Saas nähdä saanko pikkupojat trulleiksi fammon luo vai jäävätkö kotiin ihmettelemään. :)

  • 4
   Jutta

   Pieta, kun olin lapsi niin oli aina vähän epäselvyyttä kumpi on oikea virpomispäivä. Tuntui että molempi pahempi, aina joku ihmetteli että nytkö se on :) Nykyään (Oulussa, täältä siis olen myös kotoisin) tuntuu palmusunnuntai olevan.

  • 11
   Jutta

   Pinja, joo meinaa aina vähän mopo karata käsistä, kun inspis iskee :D Mutta nämä kirsikankukat oli itse asiassa tosi nopeita ja helppoja tehdä. Teillä olikin ihanan värikkäät pikku trullit :)

 2. 14
  Heini

  Oi onpas kyllä, varmaankin kauneimmat virpomisvitsat, mitä oon nähnyt! Noita ois niin kiva päästä tekemään, ens vuonna teen kyllä ihan itelle koristeeksi, vaikken enää virpomassa käykään ;)

  • 15
   Jutta

   Heini, ohho unohtui vastata! Mutta kiitos kaunis, olipa ihanasti sanottu! Minullakin oli tarkoitus tehdä ihan koristeeksikin, mutta aika loppui yllättäen (taas) kesken :)

+ Leave a Comment