Our Kitchen Is One of The Finalists – Vote!

Our Kitchen Is One of The Finalists – Vote!


Well I couldn’t start Easter yet. You see our kitchen was chosen as a finalist in StyleRoom’s kitchen competition! You can vote for it or one of the other five finalists here (site is in Finnish). If you are interested in Finnish homes, the finalists are a good selection of different types as well, from rustic to modern minimal.

In Finnish / Suomeksi

No enhän minä vielä voinutkaan alkaa pääsiäisen viettoon. Meidän kööki nimittäin valittiin StyleRoomin keittiökisan finaaliin! Aivan mahtavaa. Sitä tai jotain muuta viidestä finalistista voi käydä äänestämässä täällä. Äänestäjien kesken arvotaan viisi A-lehtien asumisenlehden (Avotakka, Meidän Talo, Meidän Mökki, Unelmien Talo&Koti tai Viherpiha) puolivuosikertaa. Äänestysaikaa on viikko ja se päättyy 6.4. Hopsistarallaa sinne vaan :)

No related posts.

4 Comments

Add yours
  1. 3
    Tuikkis

    Äänestin eilen, kun huomasin Vihreässä talossa maininnan tästä, hirmu vaikea arvata, että mikä keittiö sai ääneni. Toivottavasti teille muuttaa sellainen yleiskonehärvelimasiina, voit sitten hurjana leipoa yöt ja päivät.

+ Leave a Comment