Home Office Musings – Someone Should Clean This Mess

Home Office Musings – Someone Should Clean This Mess


On the subject of reality… Here goes. Someone should clean my home office (I wonder who that someone is *cough*). I’m dreaming of a new desk and enough storage. Maybe then my stuff would be better organized. The surface in the photo below is my drawing table. Would you have guessed?? Maybe some day it’s good for drawing again.

Pom pom mess
Magazine rack by Muovo

My drawing table... aka Chaos

No related posts.

11 Comments

Add yours
 1. 1
  SuperSanna

  Mulla on työhuoneessa vähän liikaakin kaappitilaa, voi kauheeta mitä kaikkea olen niihin kaappeihin survonut “pikasiivouksissa”…

  Hirmu ihanan näköistä kyllä tuolla sun työhuoneessa sotkuista huolimatta ja aivan TÄYDELLINEN petroolinvärinen seinä! Olisikohan sulla tuon maalin koodia, kävisi meidän tulevaan eteiseen just eikä melkein..?

 2. 4
  Kesänaapuri

  Mä tykkään tosta petroolista kans, eikä näköjään menny kauheesti pieleen, meijän keittiön kaapistot on samaa numeroa mut eri kirjain, S366, eli hiukan vaaleampi. Seinässä tuo tummempi on kyllä upea, olispa enemmän huoneita mitä maalata :)

  • 5
   Jutta

   Kesänaapuri, aika samoja sävyjä on, ihana tuo teidänkin :) Nappasin tämän alunperin olohuoneen sisustustyynystä poronsarviin. Tykkäsin siitä niin paljon, että piti lopulta maalata sillä koko huone :D

 3. 6
  Tuikkis

  Nyt kun pääsisin laatikkokauppaan ostaisin sellaisia tyhjiä kauniita laatikoita, joita voisin käyttää keskeneräisten säilytykseen työhuoneessa. Eri kokoisia eri jutuille, sitten ois vaan kasoittain kauniita laatikoita ja kaaos pysyisi niiden sisällä. Tää on niin hyvin suunniteltu, että ei varmasti toimi.

  • 7
   Jutta

   Tuikkis, ihana idea! Laatikoita mä todella tarvisin (tai jotain isompaakin tilaa) ja jotkut ihanat herkkukuosit… Oih! Osaisikohan niitä sitten oikeasti käyttää, joku organisointisysteemi pitäisi ainakin olla. Meilläkin on kaikkia ihania purnukoita, mutta ikinä muista mitä niissä on XD

 4. 8
  Pieta

  Sotkujen sijaan katse kiinnittyy kyllä tuohon seinään! :) Mä olen tullut siihen tulokseen, että enempi tilaa –> enempi sotkua. Uusi sisustusfilosofiani on vähempi roinaa –> enempi tilaa. ;D

  Arvaa onko filosofiani tuottanut tulosta..?

+ Leave a Comment