DIY Magazine Rack from Copper Plumber’s Pipes

DIY Magazine Rack from Copper Plumber’s Pipes


May is almost over but I still wanted to share my DIY column for Unelmien Talo&Koti magazine with you. I’m especially pleased with the result. I made a magazine rack from copper plumber’s pipes. Initially it was white and supposed to be in the kitchen, I thought white would calm our kitchen, but the magazine peeps wanted color. So I made another one – and ended up liking it much more. Hehe, I guess you can’t change who you are…

No related posts.

8 Comments

Add yours
  • 4
   Jutta

   Hanna-Mari, ne on kierrätyskamaa, meidän käytöstä poistetusta öljylämmityksestä :D Mutta rautakaupasta saa myös, muistaakseni Bauhausissa olen nähnyt ja lvi-alan liikkeistä.

  • 6
   Jutta

   Heini, voi että kiitos paljon!! <3 Juu minun on pitänyt jo pitkään tehdä blogiin omat kieliversiot suomelle ja englannille, niin että saisin otsikonkin suomeksi, mutta arvaappa jääkö se kaiken muun elämän jalkoihin… ;)

 1. 7
  hirvi

  Tosi hieno, yksinkertaisen kaunis. Luulin, että mulla olisi jo yliannostus kuparia, mutta eikö mitä! Minäkään en otsikkoa ymmärtänyt, mutta mun englannin kielen taito on tällä hetkellä aika alhainen. Kuva kyllä kertoo kaiken!

 2. 8
  Jutta

  hirvi ja Heini, kai kuitenkin huomasitte, että lopussa on sama myös suomeksi? Minulla on tosiaan ollut suunnitelmissa oma suomenkielinen versio blogista, ettei suomalaisten lukijoiden tarvi skrollata alas asti. Ja kuulemma jotkut eivät ole edes huomanneet, että löytyy myös suomennos.

+ Leave a Comment