At Home with My Boys

At Home with My Boys


Past weeks we’ve been sick, surprisingly often. The house looks like it too, nobody wants to clean. But there is one little project that’s moved forward, the sandbox. It’s almost ready, today we even got the sand, thanks to my Dad. All we need now is the base. I’m going to make that myself from concrete. I’ll give you a report when it’s done.

Building the sandbox

Getting ready for Summer

Fuchsia

In Finnish / Suomeksi

Viime viikot on mennyt lähinnä sairastellessa, kukin vuorollaan ja useampia kertoja. Kotikin näyttää siltä, kukaan ei ole innostunut siivoamaan. Jotain on kuitenkin liikahtanut eteenpäin, nimittäin pieni projekti pihalla. Hiekkalaatikko alkaa olla hiekkoja myöten valmis, kiitos isäni avun. Nyt tarvitaan vielä auringonvarjolle jalka. Sen ajattelin valaa betonista itse. Lisää kuvia seuraa, kun kaikki on valmista.

No related posts.

6 Comments

Add yours
    • 2
      Jutta

      Pieta, no niinpä! Silmätulehdus on kyllä inhottava ja nyt tuntuu kyllä olleen poikkeuksellisen taudikas kevät. Meille lastenlääkäri kertoi, että alkuvuoden aikana Oulun päiväkodeista on löydetty 14 eri virusta…

+ Leave a Comment