Museum Trains And Miniature Railways

Museum Trains And Miniature Railways


We had a most amazing day today. We were supposed to ride the museum train “Lättähattu” (which we did) but ended up driving a handcar as well! Too bad there’s no photos of that. Well, actually there’s a video of me driving it but I’m not going to publish that here ;D The event was Oulun päivät (Oulu Days) and it continues tomorrow, if you happen to be in the Oulu area.

Museum train "Lättähattu"

Museum railway car

Miniature railway

Miniature trains

Miniature world

Miniature railway

Miniature world

Museum train "Lättähattu"

In Finnish / Suomeksi

Tänään päästinkin testailemaan kaikkea uutta ja yllättävää. Lättähatun kyytiin oli tarkoitus mennä, mutta lopulta päädyin jopa ajamaan resiinalla! Siitä ei valitettavasti ole kuvaa. Videota on, mutta sitä en aio julkaista täällä ;D Tapahtuma oli siis Oulun päivien museojuna-ajelu ja museojunakaluston esittely Nokelassa. Vinkiksi kaikille oululaisille, että huomenna sunnuntainakin ehtii! Lisätietoa Lättähattu-ajelusta täällä ja näyttelystä täällä.

No related posts.

+ There are no comments

Add yours