I Painted My Chairs with Ice Cream

I Painted My Chairs with Ice Cream


…Well, not really. But it felt like that, with the colors. I made this DIY project for July issue of Unelmien Talo&Koti magazine and I’m really happy how the porch looks like now. Makes me want to eat ice cream constantly!

Ice cream painted chairs by Jutta Rikola for Unelmien Talo&Koti magazine

No related posts.

3 Comments

Add yours
 1. 1
  June

  Nam! Ihania kyllä ovat.

  Meilläkin Tapiovaaran pinnatuolit odottelevat uutta maalipintaa tuossa pöydän ympärillä. Yksi erilainen tuoli on vuosia sitten maalattu ihan vaaleaksi mustikkajäätelön sävyiseksi, mutta kaikille näille pitäisi keksiä kyllä uusi väri. Itsehän haluaisin kaikki eri pastellisävyillä, mies lähinnä mustalla…

 2. 3
  Saara

  On ihanat! Karkkiset. Ja ihana tunnelma kuistilla muutenkin. Meilläkin vanhahko talo ja paljon kivoja juttuja, mutta lasikuisti valitettavasti puuttuu. Harkitsimme sellaisen rakentamista nyt myöhemmin, mutta päädyttiin siihen, että se vaan nyt tähän entiseen paritaloon ei vain istu. Kaikkea ei voi saada.

+ Leave a Comment