Rainbow Party for My Son’s First Birthday

Rainbow Party for My Son’s First Birthday


On Sunday we celebrated my baby boy’s first birthday. I guess he’s not a baby anymore! We had to postpone the party twice as we were ill but third time’s a charm and so we finally got to partay. The theme was rainbow with rainbow layer cake, rainbow cookies and Domino (kinda like Oreo) cookie pops.

Domino cookie pops

First birthday cake

Rainbow layer cake, rainbow cookies and cake pops

Rainbow cookies for my son's birthday party

Pom pom madness

I made the pom poms as a garland last year for my son’s christening and now just tweaked them a little.

First peonies of the summer

Living room decorated for the party!

Can you believe the 3,5 year old big brother cut almost all of the circles for the bunting? He was so happy to help, he cleaned and baked too!

Last piece of rainbow cake!

Who got the last piece?… Ummm… All I can say is it was delicious ;)

In Finnish / Suomeksi

Sunnuntaina juhlittiin meillä vaavin 1-vuotissynttäreitä. Paitsi että ei ole mikään vauva enää! Juhlat piti kahdesti lykätä, koska sairastelimme niin paljon, mutta kolmas kerta sanoi toden ja pääsimme juhlanviettoon. Sateenkaari päätyi teemaksi Kinuskikissan sateenkaarikeksien inspiroimana, ohjeen löysin Unelmien Talo&Koti -lehdestä. Myös sateenkaarikakun taikinan tein Kinuskikissan oppien mukaan, tosin hiukan muutellen. Keksitikkarit on valkosuklaalla kuorrutettuja Domino-keksejä.

Pompomit olivat vielä tallessa ristiäisten jäljiltä, yhdistelin niistä palloja. 3,5-vuotias isoveli muuten leikkasi kuvioleikkurilla melkein kaikki kartonkiset ympyrät koristenauhaan! Oli niin innokas apuri juhlien valmisteluissa, että jestas. Kakkukynttilä osoittautui sangen hilpeäksi diskoyksilöksi, videolla näkyy paremmin.

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 1
  Pieta

  Teidän pojat ja meidän pojat on sitten melkein samoja ikiä. Meilläkin toinen 3v4kk ja toinen täyttää ihan pian vuoden. Tosi hienot juhlat näyttää teillä olleen! Kynttilä on kyllä hupaisa! :D Mä en ole saanut edes mietittyä mitä teen, vaikka yleensä AINA järjestelyt aloitan innolla hyvissä ajoin. Nooo, onpa tässä kai vielä muutama viikko aikaa… :P

  • 2
   Jutta

   Pieta, no niinpä tosiaan on! Sopiva väli ollut lastentekoon ;) Kynttilä tuli itellekin yllätyksenä, avasin paketin ja aloin ihmetellä, miksi siellä on patteri :D Hauskoja synttäreitä teillekin! Hyvin tässä vielä ehtii.

+ Leave a Comment