Got to Love The Backyard

Got to Love The Backyard


Those of you who follow me on Instagram (@kootutmurut) might have seen these photos already. As I was flicking through the archives I realized I should post them here as well. I’ve found a new joy for photography through Instagram and perhaps neglected the blog a bit. But here I am with the pics now, so let’s start.

The flowers on our backyard make me so happy, I haven’t been able to resist picking them. Naming the favorite is impossible. I think I’ve found the one until the next starts blossoming. All the other flowers were planted by the previous owner, except for the peonies, which I’ve planted during the past couple of years. So happy that they are blossoming now.

Peonies and stachys from our backyard

Daylilies, lilacs, aquilegias and iris

_Pink peony and bambi jewellery box

In Finnish / Suomeksi

Ne jotka seuraavat minua Instagramissa (@kootutmurut) ovat jo saattaneet nähdä näitä kuvia. Tajusin kuva-arkistoja selatessa, että nehän voisi laittaa blogiinkin. Olen Instan kautta innostunut aivan uudella tavalla taas kuvaamisesta, ja meinannut vähän blogipuoli unohtuakin. Mutta täällä ollaan ja kuvia kehiin siis.

Takapihan kukat on niin ilostuttaneet minua tänä kesänä. Tykkään niistä pihalla, mutta pakkohan niitä on ottaa sisälle kimpuiksi. Mahdoton kai näistä on suosikkia valita. Jokaisen kukkijan kohdalla päätän, että tämä se on. Kaikki muut ovat edellisen asukkaan peruja, mutta pionit olen istuttanut itse parina viime kesänä. Ihanaa kun ne ovat alkaneet kukkia.

No related posts.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Heidi

  Pihojen kukat on kyllä väri-iloittelua parhaimmillaan. Maljakkoon niitä päätyy meilläkin, mutta ihan kaikkia ei raaski sisätiloihin kuljetella. Onneksi nyt kesäilmat hellii ja pihalla tulee taas vietettuä enemmän aikaa. Iloista lakanutta elokuuta sinulle Jutta :)

  • 2
   Jutta

   Täälläkin tuntui kesä alkavan vasta heinäkuun lopussa, mukava että sentään nyt. Ollaankin otettu kaikki ilo irti nyt, minulla alkoi työt maanantaina mutta onneksi teen osa-aikaista niin ehtii nauttia :) Ihanaa kesäistä elokuuta sinullekin!

 2. 3
  Heini

  Instagram on kyllä huippu, mutta tekee hallaa blogihommille :) Minusta on tullut aina vaan laiskempi bloggaaja. Mutta ei kai se mitään, ei turhia paineita. Kauniita kuvia, joita mielellään katselee jo toistamiseen! :)

+ Leave a Comment