Summer Flea Market Finds

Summer Flea Market Finds


One of the top trips of the summer was our visit to see vintage tractors and such at Weteraanikonepäivät. We go there because of our sons, but I admit I too like the old machines. They have such beautiful design. Best part though is the flea market in the area. You can make great finds. The Soviet toy car is absolutely adorable and of course I couldn’t resist the traffic sign. Even though my husband had doubts it’s too big and won’t fit anywhere (husbands!)

But somehow my flea market finds start to be kid-style as well… Have you noticed a similar development in your shopping/thrifting?

Thrifted treasures and vintage finds

Thrifted treasures and vintage finds

Thrifted treasures and vintage finds

In Finnish / Suomeksi

Yksi kesän ykkösretkiä oli käynti Weteraanikonepäivillä Oulaisissa. Poikien takia sinne tietysti mennään, mutta täytyy myöntää, että itsekin tykkään ihastella vanhoja traktoreita sun muita. Parasta toki on tapahtuman kyljessä oleva rompetori, josta tarttuu mukaan kaikkea ihanaa. Vanha neuvostoaikainen leluauto oli tosi symppis enkä voinut vastustaa kioskikylttiä, vaikka mies tapansa mukaan ihmetteli, minne se laitetaan (miehet!)

Jotenkin vaan kirppislöydötkin alkavat olla aika lapsipainotteisia… Oletteko huomanneet samaa omassa shoppailussa/kirppistelyssä?

No related posts.

5 Comments

Add yours
 1. 1
  Sarp

  Voi vitsi, ensi kesänä tehdään treffit Weteraanikonepäiville sinne ihanaan mökkitupakahvilaan. Tänä vuonna työkiireiden takia jäi pois ohjelmasta. Se rompetori on kyllä kiertämisen arvoinen.

  Meillä on kirpparilla sellainen ongelma, että tytöt löytää aina pehmoja ja minä en haluaisi niitä yhtään lisää leikkihuoneeseen enkä ainakaan kirppikseltä.

  Tuo lilliputti kaarnavene on söpö.

  • 2
   Jutta

   Sarp, onko siellä sellainenkin? Me ollaan käyty vain nokipannukahveilla. Ja treffataan vaan! :) Meille oli nyt toinen kerta Weteraanikonepäivillä, viime vuonna ei menty kun olin vasta synnyttänyt :D

  • 4
   Jutta

   Men… ;D My husband asks so often where something that I’d like to buy is going to fit, I’ve actually internalized it! So when I’m shopping alone and find something nice I hear myself asking “so where is this going to go, do we even have a place for it?” :D :D

 2. 5
  Tuikkis

  Me selvittiin periaatepäätöksellä, että mitään ei osteta, kun oltiin lauantaina siellä kirppiksellä myymässä, ihme kyllä päätös piti ja rahat säästyi, vaikka aikamoisia houkutteita oli. Tuo auto on niin hieno!

  Puukengällä oli yhteen aikaan sellainen vaihe, että aina kaikki kirppislöydöt oli tulossa paviljonkiin, joka oli todellinen vain hänen mielikuvissaan. Nyt kun paviljonki alkaa hahmottua todellisemmaksi muillekin on ehkäpä valjennut, ettei sinne kyllä voi laittaa kaikkea sitä roinaa.

+ Leave a Comment