Beautiful And A Question

Beautiful And A Question


For some reason I haven’t posted my illustrations lately, like I used to before. Here’s one I just finished though. What do you think, should I post drawings more often? Would you be interested?

In Finnish / Suomeksi

Jostain syystä en ole viime aikoina postaillut kuvituksia tänne. Ennen laitoin niitä enemmän. Tässä kuitenkin yksi, jonka sain äsken valmiiksi. Mitä mieltä olette, pitäisikö minun taas postailla piirustuksia enemmän? Kiinnostaako teitä?

No related posts.

12 Comments

Add yours
 1. 3
  SuperSanna

  Kyllä kiinnostaa, melkein jo itsekin teki mieli kokeilla lyijykyniäni kun tämän näin instassa! Mutta vuosien (apua, yli vuosikymmenen) tauon jälkeen kynnys on korkea :(

  • 4
   Jutta

   SuperSanna, siitä vaan, äkkiä se alkaa taas sujua! Se on kyllä ihan totta, että pitkän tauon jälkeen käsi kaipaa verryttelyä että alkaa taas toimia. Itsekin teen jotakin töhrystelyjä aluksi, jos on ollut taukoa piirtämisessä. Mutta kyllä se sieltä löytyy! :)

  • 8
   Jutta

   nalle, olen piirtänyt muotokuvia lapsista, mutta (noloa tunnustaa) en juuri omistani. Muitten kyllä, sekä sukulaisten/kavereitten että ihan tilaustöinä. Suutarin lapsilla… :D

+ Leave a Comment