Flowers of Past Summer

Flowers of Past Summer


Summer is drawing to an end, but here’s a look at past summer’s flowers. I was digging through the archives and found there’s tons of shots of flowers from our backyard. It’s not a formal garden, not even a cottage garden, more like a jungle I’d say, so I prefer taking close ups with blurry backgrounds. To hide all the nasty little weeds from you guys! But in the name of reality there’s also a relatively ok wide shot.

Have you heard of the gardening philosophy, that if nature wants to give you flowers, why remove them as weeds? I’m trying to keep that in mind to calm my guilty conscience. You know, I’m not lazy, I’m just letting all the flowers grow…

Daisy on a summer day

Tiny poppy

Little creature

Pink peonies

Pink peony

Pink peony

Forget me not

Chili plans

Leopard's Bane

The backyard

A Flamingo is living in our garden

No related posts.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Heidi

  Ihana kukkakavalkaadi ♥ Tuolla samalla lauseella olen lohdutellut itseäni useampana kesänä, piha näyttää aika villiltä mutta kuitenkin viihtyisältä. Tai ainakin vielä tämän kesän näytti ;D Iloista viikkoa!

  • 2
   Jutta

   Eikö se olekin aika lohdullista? Sillä lailla yritin miettiä myös, kun naapuri poisti pihaltaan kymmenittäin voikukkia voikukkaraudalla. Meillä poika oli niin innoissaan kun voikukat kukki, että ei kai niitä olisi raaskinut kitkeä, vaikka aikaa olisikin ollut… :D

 2. 3
  Pieta

  Ihan hyvä lause mutta ei päde vuohenputkeen. :D Sitä on pakko kurittaa, kun muuten se ottaa ylivallan. Viime kesänä jätin nääs yhden pensaan alustan putsaamatta (raskausmaha huom!!) ja siitä on sitten kärsitty tänä kesänä niin, että piti koko pensas nostaa ja maatakin vaihtaa…

  • 4
   Jutta

   Argh no vuohenputkeen ei todellakaan päde! :D Se vihulainen yrittää meilläkin vallata pihaa. Yhden kukkapenkin oli ottanut valtaansa ennen kuin muutettiin, siitä sitä olen monta kesää yrittänyt kitkeä pois, mutta se on niin sitkeä sissi että ei onnistu. Nyt sitä on myös etupihalla ja pensasaidan alus, koska naapuri ei koe tarpeelliseksi kitkeä.

+ Leave a Comment