DIY Concrete Candle Holders

DIY Concrete Candle Holders


The evenings are getting darker so it’s nice to light up some candles. I actually hung Christmas lights too, but only for a photo shoot! It’s too early still. Or is it? My son says they look beautiful, but I don’t know…

But anyway, what I meant to tell you is I made these DIY concrete candle holders for the November issue of Unelmien Talo&Koti magazine. Making stuff with concrete is super easy, especially these. I don’t know how you could mess them up. The instructions are in Finnish, but you can use Google Translate or just google online for English instructions if you like. I’m sure there are some.

DIY concrete candle holders

DIY concrete candle holders

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 3
  Susanna

  Voi kääk, en ole käynyt täällä aikoihin ja koko blogi on muuttunut ihan vieraaksi. Mulla on suuria vaikeuksia ymmärtää näitä nykyaikaisia blogirakenteita… Mistä aloitan lukemisen? Mihin jatkan? Mistä löytyy mitään? :D

  • 4
   Jutta

   Voi ei, ja minä kun olen yrittänyt tehdä sen mahdollisimman helpoksi! :D Jos tulet etusivulle, klikkaat ensimmäisestä kuvasta uusimpaan juttuun. Jutun lopussa on aina linkki seuraavaan (ja edelliseen) postaukseen. Ei siinä sen kummempia :) Kategoriat olen nostanut ylävalikkoon ja arkisto löytyy footerista, jos vanhemmat jutut kiinnostaa. Toivottavasti selkenee!

 2. 5
  akissfromthepast

  Oletpa tehnyt hienot sivut! Wau, tykkään tosi paljon. Kuvakoko ja selkeys on huippua! Minä koitin viikolla modernisoida oman blogin ilmettä, ei kyllä ainakaan itsellä ihan heti synny näin vakuuttavaa jälkeä, mutta ihan kiva pikkuhiljaa kokeilla erilaisia juttuja.
  Hienoja kuvia ja värimaailmoja!

  • 6
   Jutta

   akissfromthepast, kiitos paljon! Suunnittelen nettisivuja ihan työksenikin, se auttaa blogin tekemisessä. Tämä nykyinen ilme tosin on ostettu paketti, jota olen muokannut omaan tyyliin sopivaksi.

+ Leave a Comment