Bringing in Christmas, Little by Little

Bringing in Christmas, Little by Little


I haven’t really felt festive – haven’t had time for it – but after yesterday’s Christmas party (will show photos later) I did. So I dug out candles and fairy lights I bought the other day and made a little Christmas arrangement on the porch. We also lit tea lights, ate chocolate and drank glögi (Finnish gluhwein or mulled wine) in candle light yesterday with Panu and our sons. Nice. It’s good to bring light in this darkness of Finnish winter and spend time with your family. Which is what I’m going to do next, too.

Hope you are having a lovely evening as well!

Hyacinth and christmas lights

Wintery windowsill with fairy lights

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 5
  Pieta

  Heh, tohinan keskellä ei aina ehdi mukaan joulutohinaan. Näin ainakin meillä. Tänäänkin yritin tehdä cookies-taikinaa yhden riippuessa lahkeessa ja toisen touhutessa omiaan. Huh, taidan jättää paistamiset siihen asti, että muukin perhe on kotona.

  Ihana kuisti teillä!

  • 6
   Jutta

   Pieta, no just tollasta se on :D Ehkä itse vähän liiankin helpolla luovutan kun olen lasten kanssa keskenään, odottelen että mies tulee apuun. Leipominen ilman miehistä lastenhoitoapua tuntuu vähän liian hc:ltä XD

+ Leave a Comment