DIY Paper Hellebores

DIY Paper Hellebores


My DIY instructions for December (and at the same time my last column for Unelmien Talo&Koti magazine) is crafting paper hellebores. It’s been lovely writing the column, my favorite part perhaps being styling the photoshoots, and I now feel a bit sad. But after two years it also feels good to move on. And I’m not going to stop DIYing, and will continue to share my projects here, so don’t worry.

You can find the instructions (in Finnish) on their website here.

PS. Please don’t look at the photos too close. Someone more diligent might have washed the windows before taking photos!

DIY paper hellebores by Jutta Rikola for Unelmien talo&Koti magazine

DIY paper hellebores by Jutta Rikola for Unelmien talo&Koti magazine

No related posts.

4 Comments

Add yours
  1. 1
    Tuikkis

    No voi harmi, että loppuu. Puhuttiin just pari viikkoa sitten tuosta sinun palstastasi eräissä pikkujouluissa, että sulla on niin oma selkeä tyyli ja kaikki sun luomat jutut on niin siististi ja ammattimaisesti toteutettuja, eikä mitään räpellyksiä. Sellaisia mielellään katselee (ehkä joku tomerampi myös toteuttaakin).

+ Leave a Comment