I’m Dreaming of A White Christmas… Tree

I’m Dreaming of A White Christmas… Tree


For several years I’ve tried to negotiate with the husband over the color of the Christmas tree. It goes something like this.

2012

Me: Could we have a white Christmas tree this year?
Husband: No.

2013

Me: How about this year?
Husband: No way.

2014

Me: Now?
Husband: Nope.

This fall I finally decided to put my foot down and end his tyranny of Christmas trees. I simply told him we ARE having a white tree.

Surprisingly he said ok.

Sonny Angel ornament in a white Christmas tree

White Christmas tree with pastel ornaments

So here it is, my first white. It’s not as nice as I imagined, I initially thought it’s missing half its branches. But it’s still the prettiest tree I’ve had. I love how the pastel ornaments pop against it, as they’re not drowning in dark green. And my precious Sonny Angel ornament (have you heard too much of it by now??) looks so beautiful.

White Christmas tree with pastel ornaments

Sonny Angel ornament in a white Christmas tree

Here’s one more of Sonny. You won’t be seeing him again, this year at least…

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 1
  Pieta

  Ahhahaa, tikahduin täällä ja oli pakko lukea tämä lapsille ja miehellekin. :D Paremminhan nuo koristeet valkoiseen kyllä sopii. Meillä on yhteisestä sopimuksesta vihreä tekokuusi ja punaiset ja kullanväriset koristeet. Ei ihan sitä mitä minä olin joskus ajatellut mutta meneehän nuo…kerran vuodessa. ;)

  • 2
   Jutta

   :D :D :D On tämä vähän kompromissi vieläkin, koska en saa itse ripustaa kaikkia joulukoristeita. Mutta kuulemma pitää antaa lastenkin… ;D
   Ihanaa joulua teidän perheelle! Ja eiköhän me kerran vuodessa kestetä… ;)

  • 4
   Jutta

   Hosuli, ilmapallot jäi pojan synttäreistä, mutta minusta sopii aivan hyvin jouluunkin. Tee niin kuin työkaveri vinkkasi minulle, että hommaat joulun jälkeen alennuksesta kuusen ensi vuodeksi :)

 2. 7
  Pinja / Pinjacolada

  Mäkin olen vähän haaveillut valkoisesta kuusesta, mutta nyt on vain menty pienellä valkoisella tyttöjen huoneessa ja olohuoneeseen on hankittu se perinteinen oikea kuusi. Meillä ei miehen kanssa ole ollut tuo asia vielä neuvoteltavissa ja kyllähän toisaalta tietysti pidän myös oikeasta kuusesta! Jouluterkut!

  • 8
   Jutta

   On siinä oikeassa kuusessa tietenkin puolensa, niin kuin tuoksu ja se että kuusenkynttilät kimmeltää. Tosin näin myös valkoisen kuusen, johon oli lisätty hopeaa kimallusta tekemään :)

+ Leave a Comment