My Wallpaper Design on The Wall PLUS Time to Vote

My Wallpaper Design on The Wall PLUS Time to Vote


Here are the photos I promised of my #unelmatapetti wallpaper design on the wall. It’s been an exciting and sometimes nerve-wrecking process – to design a wallpaper, actually get your hands on it and finally see it on the wall! It’s there alright and I must say I like it. As I was drawing it felt almost against nature to draw gorgeous pink flamingos gray (you know how much I love color), but the rules said it needed to be black & white. But I think it’s a great twist having all these pretty, in real life pastel-coloured things black & white.

Now it’s time to vote for your favorite, you can vote here until February 14. My design is number 9. The competition is organized by K-rauta, Rautia, WallVision ja Metsä Board.

If you’d like to read more about the process, I previously wrote posts about drawing the pattern, designing it, and hanging the wallpaper. That kitten must be the most difficult thing I’ve drawn so far! :D

Unicorns, kittens and cupcakes - wallpaper design by Jutta Rikola

Unicorns, kittens and cupcakes - Unelmatapetti wallpaper design by Jutta Rikola

Unicorns, kittens and cupcakes - wallpaper design by Jutta Rikola

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 9
  Alli

  Tätä äänestin, vaikka omaan kotiin ei sopiskaan, kun lapsiakaan ei ole.. Mutta jos olisi, niin lastenhuoneeseen ihan nappivalinta. Ja lapsille puuvärit kouraan, että saisivat ite värittää mieleisekseen :)
  Japani-henkiset kuppikakut ja koiran takana oleva hahmo luovat kontrastia muille herkemmille aiheille, joskin tapetti olisi ehkä myyvempi, jos siinä olisi vain näitä herkkishahmoja sateenkaarien ja pilvien keskellä.
  Olet käsittämättömän taitava ja omaat hyvän silmän sommittelulle! Jos tapettikuosien teko kiinnostaa tämän jälkeenkin, niin toivottavasti sinut nyt bongataan alan hommiin!

  • 10
   Jutta

   Kiitos kovasti kommentistasi, ihana kuulla! Meillä itse asiassa poika jo kyselikin, että voisiko tapettia värittää :D

   Tapettia suunnitellessa mietinkin kenelle sitä teen. Tulin siihen tulokseen, että kuosin pitää olla sellainen, jonka oikeasti haluan tapetoida omalle seinälle. Eli tarvitaan särmää ja hauskuutta :) Hillitympi ja asiallisempi varmaan vetoaisi suurempiin massoihin, ja toki monesti meihinkin, mutta halusin tehdä sellaisen, jota ei mistään muualta saa.

+ Leave a Comment