New Year, New Klaus Haapaniemi Products

New Year, New Klaus Haapaniemi Products


It’s no secret I love Klaus Haapaniemi (see for yourself if you don’t believe). Santa brought me a Tanssi Christmas ornament and kitchen tin, his elves must have noticed how I eyed them at Iittala Outlet. But he didn’t bring me Taika espresso cups, although I strongly implied my desire for them already last summer. So I got them myself. It’s rather embarrassing serving your guests espresso from regular coffee cups, don’t you think? ;)

Open shelves in the kitchen

Taika by Klaus Haapaniemi for Iittala

Tanssi by Klaus Haapaniemi for Iittala

Tanssi by Klaus Haapaniemi for Iittala

12 Comments

Add yours
 1. 3
  Hurmioitunut

  Samoin, Haapaniemi on mieletön! Ihanaa, että joku suomalainen uskaltaa sekoittaa värejä, runsaita yksityiskohtia ja satueläimiä. Harmittaa että nuo koristepallotjäivät minulta ostamatta. Tanssia minulla ei ole, mutta Taikaa siitäkin edestä, sinistä ja valkoista.

  • 4
   Jutta

   Meillä on perinne, että ostetaan joka joulu lapsille yksi kuusenkoriste. Olisin halunnut ostaa Tanssi-pallot pojille, mutta miehen mielestä ei ollut passeli, kun olisi varmaan samantien mennyt rikki. (Ja ihan oikeassa varmaan oli.) Mutta sainkin sitten itse sellaisen pukinkontista :D Tanssi-kakkulautasen tms. sain jo synttärilahjaksi :)

  • 6
   Jutta

   Minustakin aivan supersuloiset! En itse juo koskaan espressoa vaan enemmänkin maitoa kahvilla, mutta olen noista pitkään haaveillut, kun ovat niin ihanat. Ja toki niitä espressoa juovia vieraita varten…

 2. 11
  Sarp

  Klaus Haapaniemi – arvostan ja ihastelen kovasti hänen töitään, mutta itselle en osaa ostaa.
  Sinun Haapaniemi kokoelma näyttää ihanalta.
  Tuo Pauligin kahvipurkin ottaisin kyllä.
  Mustavalkoinen Taika metallirasia meiltä löytyy ja se on suosikki.

+ Leave a Comment