Like Mother, Like Son

Like Mother, Like Son


I suppose my 4-year-old has seen enough of me drawing from a model, he’s now carrying toys and cars to the table to draw them. Just melts my heart.

I only really started drawing from a model when I was closer to 20. Until then I just doodled. It might be too early to predict a future job but seems artistic, doesn’t it? And although there might be more lucrative jobs out there (say, an economist) I’m so happy to share an interest with my kid.

So, here we are, drawing and painting. Isn’t he talented? One proud mama here :D

The girl and the car - drawing with my son

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 3
  Pieta

  Voi ihanuus! <3 Saat kyllä olla ylpeä. :)

  Meillä on piirrustelu jäänyt legojen rakentelun jalkoihin. Ennen piirrettiin ja aina oli aiheena traktori ja kärry, jossa omenia kyydissä. Pitääpä kaivaa paperit ja kynät taas joku kerta esille, vaikkei siinä legoilussakaan mitään vikaa ole.

  • 4
   Jutta

   Meillä menee kausittain. Välillä piirtely unohtuu kokonaan legojen ja koneiden tieltä, sitten taas ei muuta haluttaisi tehdäkään kuin piirtää. Nyt sitten hauskasti yhdistyneet nämä. Viikonloppuna myös rakensi legotalon ja piirsi sen :)

+ Leave a Comment