Night And Day in The Garden

Night And Day in The Garden


I’m so happy we finally have summer. You know in Finland it’s lasts a blink. I’ve spent all my free time (that I didn’t spend renovating) outside. Our weed filled garden is starting to take shape, I feel we’re winning the worst weeds. Of course there will be new each year but they feel more manageable.

I have a similar philosophy to gardening as I do to renovating the house. I want to keep as much of the old as possible and add a bit of new to make it look ours. We’ve only removed a couple perennials because they we’re taking too much space trying to conquer the whole flower bench. This summer I’m going to plant an apple tree. It’s something I’ve wanted since we moved here and now the hubby finally said yes. Yay!

Misty night

Misty night

Misty night

It’s nice even on sleepless nights when it’s still pretty light at 2 AM and you get a glimpse of a beautiful mist.

Summer is coming

Leopard's Bane

Leopard's Bane in the backyard

No related posts.

6 Comments

Add yours
  • 2
   Jutta

   Eikö se luonnonmukainen ole aina hyvä asia? ;D
   Vanhat portit on minustakin ihania. Olen etupihan ja takapihan väliin haaveillut sellaista sydänporttia. Myös se aurinkoportti on tosi kaunis.

 1. 3
  Pieta

  Mulla on vuohenputki yhtäkkiä villiintynyt ja olen ihan kyllästynyt jo siihen. Pitäis laittaa musta muovi päälle mutta en mä kyllä kahta kesää jaksais muovisia plänttejä katsella… Murr, en edes tiedä mistä se meille ilmaantui! Muutenkin noiden rikkojen kanssa on vähän niin ja näin. Teen mieluusti uusia kukkapenkkejä ym mutta vanhojen kitkeminen ei innosta ollenkaan. :P

  • 4
   Jutta

   Meillä oli vuohenputki vallannut koko kukkapenkin kun muutettiin. Olen sitä nyt seitsemän kesää kitkenyt, joskus paremmin ja joskus laiskemmin. Katteita olen testannut pensasaidan alle, missä se iloisesti leviää, mutta ei ne ole kuin vähän sitä hidastaneet. Musta muovi kuulostaa niin masentavalta… Aika toivottomalta on tämä taistelu välillä tuntunut, varsinkin kun naapuri on antanut sen kasvaa ihan valtoimenaan omalla pihalla. Mutta nyt on naapurikin saanut siitä tarpeekseen, että jospa me nyt yhteistuumin saadaan se kukistettua.

+ Leave a Comment