Shiny Happy Kitchen

Shiny Happy Kitchen


After five weeks of living without a kitchen I’m so happy it’s back. Last night we carried all the furniture back in, but before that I wanted to scrub. Every. Single. Square. Inch. So I washed all the walls, moldings, cabinet doors etc. And the kitchen looks so shiny now! I’m so happy and want to enjoy it for the brief moment it lasts. So I took my camera to make that moment a little bit longer.

Hope you enjoy it too!

Orient light pendant

Open shelves

Blue and white 50s style kitchen

Blue and white 50s style kitchen

Robots!

Cow parsley

Blue and white 50s style kitchen

Kitchen art wall

Ikea Domsjö sink

Blue and white 50s style kitchen with open shelves

Old radio made in to an MP3 player

The small vintage radio is actually a broken radio my husband had and turned in to a MP3 player. I think it’s really cute. And talking about DIY, renovating our kitchen was pretty much one huge DIY project. We did everything by ourselves, except for plumbing, electricity and such, that is always best to leave for a professional. If you’d like you can read more about the renovation project here.

Blue and white 50s style kitchen

13 Comments

Add yours
 1. 3
  Pieta

  Teidän keittiö on kyllä ihana! Mahtavaa, että oot saanut kuurattua…mä sain taannoin siivottua tiskialtaan tason! :D Tuosta altaasta kysyisin, kun yhtä allasta toivoisin meillekin. Onko ollut kätevä, kaipaako toista? Meillä kun tuntuu kasautuvan vain tiskiä ja kompostijätettä siihen toiseen altaaseen, joten voisin kuvitella pärjääväni yhdellä.

  • 4
   Jutta

   En ole kaivannut toista, tosin meillä mies hoitaa tiskit :) Tuo allas on niin iso, että aivan hyvin on yhdellä pärjännyt, varsinkin kun on apuna tuo ylimääräinen laskutasojuttu, mikä sen nimi onkaan. Haaveilin alun perin Ikea siitä isommasta samantyyppisestä altaasta, joka on jaettu kahteen, mutta se olisi ollut aivan liian iso meidän pikku keittiöön.

 2. 5
  Tuija

  Mä niin tykkään sellaisesta sattumanvaraisuudesta ja löysästä piposta, joka ei ole koskaan kiristänyt. Että on tuollainen hirmu pelottava kello ja kaapissa sekä krumeluurikristallia, että tosi reipas ompputarjotin. On kahvinkeittoon kannustavat robotit ja hartaasti keräillyt astiat ja purkit ja nuo sähkökaapit. Kaikki se on just sitä, mitä ei voi tehdä, se vaan tulee luonnostaan, ei se ole mitään sisustusta, vaan elämää, joka on ylpeästi oman näköistä.

  • 6
   Jutta

   Vau, kiitos!! Oli ehkä parhaita kommentteja ikinä, mitä olen tähän blogiin saanut! <3 Sähkökaappi ei tosin ole enää niin kaunis kuin aluksi, kun siihen on pitänyt liittää kaikenlaista modernia härpäkettä, mutta nuin se saa nyt olla :)

  • 10
   Jutta

   Kiiltävä lattia saa kyllä niiiin iloiseksi :) Mietin itse asiassa kun katosin kuvia, että olisiko pitänyt stailata eli raivata purkkeja ja purnukoita piiloon kuvaamisen ajaksi. Mutta mukava että se välittyy kotoisana ja elämänmakuisena eikä kauheana sillisalaattina :D

 3. 12
  Mari

  Päädyin sattumalta tänne blogiisi kun googlasin puulattian maalausta ja iskin totaalisesti silmäni noihin upeisiin kukkakuviollisiin kaakeleihin tiskialtaan ja hellan yläpuolella! Mistä moiset olette löytäneetkin?

+ Leave a Comment