Poppy Love

Poppy Love


This is not the first time I declare my love for poppies. Their bright red flowers are just so WOW. You can make a beautiful – although short-lived – flower arrangement of them and vintage glass bottles. I found the vintage bottles years ago at flea markets and Lundagard. It doesn’t matter if the bottles are not exactly the same, it just makes it look more interesting. Poppies will last a day or two in a vase, if you want something more long-term, choose flowers from a florist’s.

Vintage bottles as flower vases for poppies

Vintage bottles as flower vases for poppies

Vintage bottles as flower vases for poppies

No related posts.

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Pieta

  Unikot on kivoja, vaikka kuihtuvat äkkiä. Ja hei, jos vielä liikutte Lundagårdilla päin, niin saapi tulla meille kaffille! Ei ihan vieressä olla mutta kuitenkin tässä puolen tunnin sisällä. :)

  • 2
   Jutta

   Kiitos kutsusta, saatanpa tullakin! Minulla on haaveina Etelä-Pohjanmaan reissu loman aikana jos aikataulu ja budjetti antaa periksi, Lundagård on siinä melkein matkan varrella ja olisi kiva käydä :)

+ Leave a Comment