Desk, Kitsch And Moody Blues in The Home Office

Desk, Kitsch And Moody Blues in The Home Office


And the home tour continues. During summer we also fixed my home office, mainly built me a new desk. The old was a beautiful vintage writing table from the 50’s that used to belong to my Grandma but it was too small and not functional. Even though it hurt to give up the old desk (it found a good home though!) I’m so happy to have enough space to work now.

You can read more about building the desk here. You can see my plans for it here. It consists mostly of Ikea Alex drawers, glulam, paint and Nautilus wallpaper by Cole & Son. Also the chair is new, it’s About A Chair by Hay.

Petrol blue, pastels and kitsch in the home office

Mint to turquoise to petrol blue

Pink moodboard

Petrol blue, pastels and kitsch in the home office

Sonny Angel

The home office seems to be the only place where I’m allowed to add pink. Like I haven’t been able to convince the husband we need a pink sofa. (What’s up with that, huh?) The inspiration board is a DIY I made for Unelmien Talo&Koti magazine a couple of years ago, the instructions are online but only in Finnish.

Petrol blue, pastels and kitsch in the home office

Creative mess

And next… the creative chaos. This is actually the tidy version, believe it or not. I didn’t want to start clearing and styling it for the photos, because it is what it is. Exactly this. There’s some DIY projects from the past and (possibly) future. I hope there’s brewing something I can show you later.

Petrol blue and vintage

Petrol blue and vintage

Creative mess

Petrol blue and vintage

No related posts.

16 Comments

Add yours
 1. 5
  Pieta

  Aaaaah *heiluttaa päätä holtittomasti eestaas*, tuota sohvaa! Ei tuollaista VOI kieltää! Aaaaaaa…! Tahtoo kans, vaikkei se meille mihinkään taitais mahtua. Mun työhuoneesta tuli ekaksi vanhimmaisen lapsen huone, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Mun kamat on tungettu saunaan eikä työtilaa ole. Ei ainakaan levittäytymään pääse, mikä onkin kai se ainoa positiivinen juttu koko sopassa! :D

  • 6
   Jutta

   No eikö ole aivan paras sohva?! Kyllä mä meidän olohuoneen sohvan vaihtaisin tuohon samantien! Mutta ei. En voi aina tajuta XD
   Sauna kuulostaa vähän ahtaalta ja pimeältä työhuoneelta :D

 2. 7
  Sarp

  Nämä kuvat, jotka soljuvat huoneesta toiseen <3
  Kuten Hannele tuolla yllä mainitsikin, onnea The Blog Awards Finland 2016 kisaan kategoriassa sisustus.
  Ääni annettu Kootuille muruille :)

  • 12
   Jutta

   Olen huomannut, että jos värisävy on sellainen, josta tykkään ja se sopii muihin huoneessa oleviin väreihin, niin en kyllästy siihen. Joitain virheitä on vuosien varrella värien suhteen tullut, mutta onneksi ne on suht helppo korjata. ;)

  • 14
   Jutta

   Kiitos <3
   Petrooli on N366 Tikkurilan värikartasta, se on maalattu Uulan matalla Into-seinämaalilla. Kuvaan Nikon d600-kameralla, johon kaksi kiinteää objektiivia, Sigman 28mm 1.8 ja Nikonin 85mm 1.4. Käytän kotona kuvatessa tosi harvoin mitään apuvälineitä, niin kuin jalustaa tai valoja, kuvaan yleensä luonnonvalossa, eli odotan että on tarpeeksi aurinkoinen päivä ;) Minulla on itse asiassa tekeillä postaus, jossa tarkemmin kerron miten kuvaan, olen sen jo suomeksi kirjoittanut, pitäisi vain kääntää ja ottaa kuvat :D

  • 16
   Jutta

   Moi Martina! Niin kuin tuossa ylemmässä kommentissa jo kerroinkin, seinien petrooli sävy on N366 Tikkurilan värikartasta ja se on maalattu Uulan himmeällä Into-seinämaalilla :)

+ Leave a Comment