Feeling Down PLUS DIY Concrete Candle Holders

Feeling Down PLUS DIY Concrete Candle Holders


Last week I somehow felt pretty down. I was so tired, I mainly just wanted to sleep. It kind of feels like coming down with a cold, but I’m not, so I think it’s just the stress and busy life taking its toll. I’ve been busy at work and working overtime a lot, and on top of that blogging and having the art exhibition. All of them are things I really enjoy and like doing, but I just haven’t had enough sleep and time to recover. It didn’t help either that my summer holidays were spent mostly renovating.

So now I’ve decided to take it easy. Last weekend I slept late (and took a nap too) and went for walks in the woods with my boys. The computer has stayed shut almost all weekend. I can’t say I’m completely recovered but it’s better now.

Tee itse betonista kynttilänjalat

And to happier things. It’s clearly autumn here and the evenings are getting longer. That calls for candlelight. You can read my instructions for DIY concrete candle holders (in Finnish) in Aina keittiöt blog.

DIY concrete candle holders

No related posts.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Pieta

  Jaksamista toivottelen! Toivottavasti voimat palautuvat. Täällä kans hyytyy, liekö tää syksy vai kauhee tohina kotona. Nyt kun kaikki muut on koulussa ja mies töissä niin on hiljaisempaa mutta tokihan nuo kaks touhupetteriä keksii tekemistä. Noo, jospa lepo auttais, onhan ainakin hyvät fiilistelyedellytykset näissä pimenevissä illoissa. :)

  • 2
   Jutta

   Mäkin mietin, että vaikuttaako syksy. Toisaalta yleensä tykkään syksystä ja kevät on mulle väsymyksen aikaa. Mutta poikien kassa puuhailu onneksi on piristävää. Ainakin unohtaa kaiken muun kun ne vie kaiken huomion :D

  • 4
   Jutta

   Kiitos <3 Yllättävän pitkäksi on tämä blogitauko venähtänyt, mutta päätin tehdä vapaa-ajalla vain itseä ilahduttavia juttuja, ja jotenkin blogi ei ole nyt siihen inspiroinut. Tosin nyt taas alkaa inspis ehkä vähän pilkahdella, lepo on varmaan tehnyt tehtävänsä :)

+ Leave a Comment