First Snow

First Snow


First snow, yey. I was expecting it, we usually get it in October and it’s almost end of the month. My Facebook and Instagram are filled with snow photos but I would’t let it stop me. Everything looks so beautiful with snow. I didn’t even let my pajamas stop me. The light was perfect so I had to head outside in pajamas. Who has time to change clothes? Not me for sure. By now I’m sure the neighbors have gotten used to it too.

First snow

Whaaat

First snow

First snow

 

First snow

First snow

Although I’m not a fan of cold I’m a fan of the light that snow brings with it. For the first time this year I’m feeling a little festive… Until now I’ve tried not to think about Christmas, you know when you’re a blogger the Christmas talk starts in August. But today I felt like baking gingerbread cookies (didn’t do it though).

Are you hanging fairy lights and planning holiday crafts already? I think I’ll be making some decorations pretty soon…

No related posts.

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Pieta

  En yleensä (ekaa raskautta ei lasketa!) aloita jouluhommeleita liian ajoissa, kun ei tunnu tarpeelliselta. Ihmeesti eilen kyllä kuuntelin ekat joululaulut, sellaiset “vähäjouluiset”. :D Mä en ole lunta odotellut ollenkaan kuin kauhulla mutta toki tuo valoisuus on plussaa. Pitänee vaihtaa omaa katsantokantaa, kun onhan tuo talvi aikamoisen pitkä eikä sen kanssa auta itku markkinoilla.

  • 2
   Jutta

   En tosiaan ole mikään talvi-ihminen, mutta lumesta tykkään kun heti on paljon valoisampaa. Meillä ne suli jo tänään ja heti on pimeämpää. Mä olen parina vuonna yllättänyt itseni joulufiiliksissä jo lokakuussa, mutta en kyllä ole alkanut vielä silloin mitään tekemään, korkeintaan suunnittelemaan :D

+ Leave a Comment