Winter Wonderland at Pökkylän Punanen Tupa

Winter Wonderland at Pökkylän Punanen Tupa


Lue suomeksi / Read in Finnish

Last Sunday I discovered a hidden gem when I got to visit Pökkylän Punanen Tupa in Luohua with POP bloggers. The place is such a winter wonderland you’d have to be the Grinch not to feel festive. I’m surprised I hadn’t heard about it before, it’s only 60 km south from Oulu and definitely worth the visit if you live or travel in the Oulu area.

Pökkylän Punanen Tupa is actually on old farm, but they also have a decor shop, restaurant, sauna and during summer accomodations. It was lovely hearing their story, how it all started with a hairdressers by the farm and a little gift shop at the corner, over 20 years ago. I loved all the glitter and bling bling in the shop and could totally see a winter wedding there.

But that’s enough talk, I’ll let you enjoy the photos!

Decor shop at Pökkylän Punanen Tupa

Christmas ornaments

Christmas ornaments

Christmas ornaments

Christmas cards

Decor shop at Pökkylän Punanen Tupa

Christmas ornaments

Christmas ornaments

Red and white Christmas decorations

Beautiful decorations

Christmas decorations

Cute advent candles

Decor shop at Pökkylän Punanen Tupa

Christmas cards

Candle light and pine cones

Candle light

Gorgeous food

Gorgeous food

Restaurant at Pökkylän Punanen Tupa

Restaurant at Pökkylän Punanen Tupa

Pökkylän Punanen Tupa, Luohua

Thank you for the company!

Valkoista harmoniaa
Belle Semaine
Vinttikissa
Täyttä Elämää
Snow White Dreams
Valkoisen kartanon elämää
Villa Emmassa

No related posts.

11 Comments

Add yours
 1. 1
  Nonna

  Ihanalta näyttää! Eikä vielä yhtään liian jouluisen oloinen, mulla kun vielä ei ole ollut oikein sellainen fiilis! Heti tuli idis, että kaivelisiko pöytään tuollaisen lankunpätkän johon voi sijoittaa sitten kaikkea kivaa kynttilätuikkujen kera…
  Mukavaa viikonloppua sulle!

  • 2
   Jutta

   Joo siis moni juttu tuolla oli sellainen, ettei vain jouluun sopiva. Meillekin lähti ihana ruosteinen kynttilälyhty matkaan. Itse sain inspiraatiota tuosta katto-oksakoristeesta, ajattelin ripustaa kattoon karahkan ja siihen joulukoristeita :)

 2. 3
  Pieta

  Lankunpätkästä kiinnostuin minäkin! :) Karahka mulla oli viime vuonna kasvihuoneessa, kun mies ei varmaan olis sulattanut ajatusta moisesta keittiön pöydän yläpuolella. :D

+ Leave a Comment