Bathroom Moodboard

Bathroom Moodboard


Hello! Long time no see!

My bloggy break turned out longer than expected. From now on I’m going to continue blogging, but on a slower pace, when I have both inspiration and time. I told you we had water damage, well now they are fixing it and I made plans of how it should all look like. Here you go:

Vessamoodboard

Natura Octagon tiles, Pukkila | Vintage style mirror, Marks & Spencer | Axor Citterio M -tap | Brass toilet paper holder, Domus Classica | Brass Slender Low legs, Superfront | Brass towel hook, Domus Classica | Brass Pharmacy handles, Superfront

Unlike in the pictures, the washbasin is Skapa from Svedbergs. We couldn’t find a suitable vanity unit so Panu made one himself and I’ve painted it nice and turquoise.

No related posts.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Pieta

  Kiva siitä tulee! Mulla on usein sama fiilis, että istun ihan liikaa koneella tai räplään puhelinta. Ei ole kivaa lasten mielestä eikä omastakaan, kun aina saa sanoa että joo, äiti tulee kohta, tai odota hetki. Ei ollenkaan läsnä, vaikka samassa tilassa ollaankin. Paree siis pitää konetta ja puhelinta kiinni, kun ei tässä nuo pojatkaan pieninä kauaa pysy. Paljon terkkuja teille kaikille!

  • 2
   Jutta

   Sama homma täällä, kone on nykyään suurimman osan ajasta kiinni. Puhelin ei sentään, mutta jätän sen eri huoneeseen tai ainakin pois käden ulottuvilta. Jos se on vieressä, siihen ihan automaattisesti huomaamatta tarttuu ja alkaa selaamaan.

 2. 3
  Susanna

  Kultaa?! Onko kulta taas muodissa? Apua! :D Jännä nähdä, millainen vessasta tulee livenä!

  Mulla on ollut sama havainto tuon koneella ja kännykässä istumisen suhteen. Se vie uskomattoman paljon aikaa, eikä itse edes tajua, miten paljon. Nyt, kun olen “oikeissa töissä”, en jaksa joinain päivinä edes avata tietokonetta. Instassa käyn yhä usein, mutta sekin on vähentynyt. Ruutuajan vähentämisellä on ollut yksi ihana seuraus: päänsäryt ovat kadonneet, kun niskat ja hartiat eivät olekaan enää koko ajan niin jumissa.

  Tosin väsyneinä päivinä olen sitten maannut sohvalla katsomassa Netflix-sarjoja, mutta onneksi sain tänään viimeisenkin koukkuuntumista aiheuttaneen maratonini päätökseen, joten pääsen elämään kevään aikana varmasti ihan toisella tavalla kuin piiiiiitkään aikaan.

  Toivottavasti löydät parhaan tasapainon blogittelun ja lasten ja kaiken muun elämän välille!

  • 4
   Jutta

   Ei ne ole kultaa vaan messinkiä! :D Sitä paitsi kulta oli joku aika sitten muotia, nyt trendinenien mukaan kromi, mutta sekoitettuna lämpimämpiin metalleihin :D No joo, mutta toivottavasti noi messinkiset ajan kanssa patinoituu vähän, etteivät ole ihan noin vaaleita ja kiiltäviä. Harkitsin kyllä ihan kullan väristä hanaa, mutta päädyin kromiseen.

   Itse olen huomannut myös, mikä aikasyöppö facebook on, ihan huomaamatta siellä menee kauheasti aikaa. Meillä ei ole Netflixiä niin siihen ei hukkaannu aikaa, mutta jäin nyt koukkuun Areenalla tulevaan SKAM-sarjaan. Aivan ihana! <3 Katsoin kaksi tuotantokautta parissa kolmessa päivässä, nyt en malttaisi odottaa, että pääsen kolmatta katsomaan.

+ Leave a Comment