Bathroom Progress And DIY Vanity

Bathroom Progress And DIY Vanity


We are making progress in the bathroom! It’s still missing moldings from the ceiling, doors from the vanity unit and such small details, but we are getting there. We could find a suitable cabinet / vanity so we had to do it ourselves.

The frame is made of glued laminated timber. Panu built it and I painted it with Teknos Futura Aqua semi-matt furniture paint. I didn’t use a primer, just painted two coats and sanded lightly between them. You can’t see it in the photos but I painted below the bottom as well to protect the wood from water.

Vintage style bathroom

DIY vanity in the bathroom

DIY vanity in the bathroom

Loving the new floor tiles

Allaskaapin luonnos

Vintage style bathroom

Here’s a sketch of the frame. The plumber drilled holes for the pipes while they were installing it. We still need to make the doors, let’s hope sooner than later!

No related posts.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Pieta

  Tosi hienolta näyttää! Ihania sävyjä lattiassa ja tuo kaappikin! Mahtavat jalat, kyllä niiden vuoksi kannatti nikkaroida. “sydänsilmähymiö” Voi hitsit, tuotte mun mieleen mun vanhemmat. He tekivät myös kovasti itse, mm. yläkerran pikkuvessan ja allaskaapin, samanmuotoisilla laatoilla lattiankin. Jotenkin ihan hassua, ehkä Oulu-Raahe-akselilla asuu näppäriä ja kekseliäitä remppaihmisiä. :D

  • 2
   Jutta

   Kiitos! Ehkä meillä on sitten joku sielun sisaruus sun vanhempien kanssa :D Panuhan on sitä paitsi Raahen lähettyviltä kotoisin, ehkä sitä on sielläpäin ilmassa :D

+ Leave a Comment